ויאגרה בגיל 28

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויאגרה בגיל 28
    מיכל
    07/06/2012

שלום רב,

אני באמצע שנות העשרים לחיי, עם בן זוג בחצי השני האחרונה.
    אנחנו לא גרים יחד, ונפגשים כארבעה ימים בשבוע, מהם הסופש"ים בהם אנחנו יחד כל הזמן, אצלי או אצלו.

אנחנו אוהבים זה את זו, ויחסי המין טובים, אני מגיעה לאורגזמה (דגדגנית) בכל פעם ונהנית מהמגע איתו.

עם זאת,
    בפעם הראשונה בה נכנסנו למיטה, לא עמד לו. הוא כנראה התרגש או משהו כזה וכמובן אמר לי שזה לא קורה לו בדרך כלל.
    מאז זה אמנם לא קרה, אבל אני מרגישה שבניגוד לבני זוג קודמים, קשה לו להגיע לזקפה איכותית, קשה ומיידית מבלי שהוא מתחכך בי דקות ארוכות או כשאני מוצצת לו.. ואני לא יודעת למה.
    אני בחורה מאד מושכת, הוא אוהב אותי ואני אותו, ואני תמיד מחמיאה לו ומפרגנת לו כמה שאני רק יכולה.

כשהוא כן מגיע לזקפה, יחסי המין טובים, ואנחנו מקיימים יחסי מין פעמיים בלילה. (או ביום..)

לפני מספר שבועות, גיליתי בתיק שלו ויאגרה. לא פחות ולא יותר. ומדובר בבחור צעיר, בריא שלכאורה לא אמורה להיות לו כל בעיה.

הרגשתי נורא לראות את זה, גם משום שהוא מסתיר ממני (על אף שאני מבינה שברור שיש לו אינטרס להסתיר זאת, הרי זה מביך) וגם מפני שאם זה המצב עכשיו, כששנינו צעירים ובריאים לפני חתונה ילדים וכו, מה מצפה לי בהמשך???

אני לא באמת שואלת פה שאלה, אבל אני מרגישה רע עם זה, וזקוקה לתמיכה ולעזרה,
    התלבטתי אם להעלות את הנושא בפניו, ומייד שללתי את זה על הסף, הרי מה יצא מזה חוץ ממבוכה עבורו ועבורי כאחד?

מנגד, אני לא רוצה "חתול בשק" ואלוהים יודע בכמה מן הפעמים הוא משתמש בויאגרה ובאיזו תדירות..

אשמח לכל תובנה ועצה, תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויאגרה בגיל 28

הוספת תגובה

• ויאגרה בגיל 28 - תגובה

נטע ידיד
    07/06/2012

מיכל שלום, אני מבינה שאת מאד לחוצה, כמדומני שבדיוק בגלל תגובות כמו שלך הוא חושש לספר שהוא משתמש לעיתים בויאגרה. אין קשר בין השימוש בויאגרה להולדת ילדים, ברגע שיש זקפה, לא חשוב אם טבעית או בעזרת כדור, ויש חדירה ופליטה ניתן להכנס להריון.
    מתוך התאור שלך ניתן להבין שהוא לא משתמש בויאגרה באופן שוטף. בעיות בזקפה נובעות מחרדת ביצוע, יתכן שחרדת הביצוע תפחת ככל שהוא יחוש בטוח יותר בקשר אתך. דווקא בגלל שאת נראת טוב ובגלל שאת מאד חשובה לו חרדת הביצוע יכולה להתגבר בפרט בתחילת הקשר. ברגע שיהיה אמון בקשר ביניכם והוא יוכל לדבר על בעית הזקפה בלא חשש שתקומי ותברחי תוכלו לשוחח על החרדות שלו ולחשוב על טיפול במידת הצורך. הטיפול הסקסולוגי במקרה זה עוסק בחרדות מאחר וניתן להניח שאין לו בעיה בזקפה.
    באשר להמשך הקשר ביניכם חשוב שתבדקי עם עצמך מה חשוב לך במיוחד, הרגשות שאת חשה אליו או הזקפה שלו. אם הוא משמעותי ויקר לך אני מאמינה שתוכלו להתגבר על כל המכשולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תגובתך

מיכל
    07/06/2012

חששי מפני העובדה שאנחנו לפני חתונה/משכנתא /ילדים הוא משום שאנחנו בשלב בו הכל לכאורה אמור לעבוד חלק, ולפני קשיי השגרה, המגורים המשותפים, וכדומה.
    כמובן שברור לי כי ניתן להכנס להריון כך או אחרת..

הוא בחור מאד אחראי, מחושב ולא לוקח סיכונים.
    הבנתי שאת הויאגרה ניתן לקבל על ידי מרשם רופא, ובצורה אחרת, שלא דרך רופא, אלא באופן פרטי, מדובר בסיכון רב, היות ויתכן שאלו חיקויים שמזיקים לבריאות.

אם כך, אני אמורה להסיק שהוא פנה לרופא וקיבל מרשם?

שוב תודה, מיכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תגובה בבקשה? תודה רבה.

מיכל
    11/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו