הומו בבעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הומו בבעיה
    עודד
    10/06/2012

שלום אני חייל כמעט בן 21 ויש לי בעיה קצת מורכבת. אני הומו (ולא אני לא חושב שהומוסקסואליות זו בעיה) ואני לא יכל להתמודד עם זה לא בגלל שחינכו אותי אחרת או כי אכפט לי מה יגידו פשוט יש לי פיצול אני חש רגשות כלפיי בנות ובנות בלבד (מעולם לא חשתי רגש כלפיי גבר כלשהו חוץ ממשהו מיני) אך בנות לא עושות לי את זה וגברים כן.
    וזה מחרפן אותי אני לא רוצה קשר עם בנים זה עושה לי רק רע ומרגיש לי לא נכון
    לעומת זאת יש בנות שאני משתוקק לקשר איתן אל מפחד מהרגע המאוד מביך שיגיע במיטה ומסתייג בכלל מלהתחיל איתן (חשוב לי להדגיש שאין לי בעיה בהגדרה המינית שלי אני גבר עם הרבה קשרים בריאים עם חברים גברים שלי ואין בי שום דבר שמרגיש נשי בצורה כלשהי)
    שמעתי שיש טיפוליי המרה אבל הם נשמעים מאוד לא לגיטימים ויש רק טענות נגדם בכל מקום אפשרי
    מה לדעתכם אני צריך לעשות?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הומו בבעיה

הוספת תגובה

• הומו בבעיה - תגובה

אורית פס
    14/06/2012

אכן אתה מתאר מורכבות שהיא לא בהכרח בעיה ואולי ניתן לחיות איתה בשלום,
    אתה מעיד שאינך רואה בהומוסקסואליות בעיה אך מסתייג מלהיות גיי בעצמך עד כדי שזה עושה לך רע...יש כאן איזו סתירה שצריך להתיר או להשלים איתה,
    יתכן שהחשש וההימנעות שלך מיוזמות עם בנות גורם לך להפנות אנרגיה מינית לגברים,כמובן שבבעיה מורכבת שכזו לא ניתן לטפל באתר במס' שורות,חסר לי מידע רב,ואני חושבת שאלו סוגיות שמבררים בתהליך טיפולי,[כך מניסיוני]
    אפילו בשלב הגדרת המטרות לטיפול יש לעזור לך לחדד מה אתה מבקש ,מה הכי דחוף וכו',
    כדאי לך להתנסות עם בנות כדי שתעבור את החויה ותהיה יותר שלם ותעשה בחירה במין שמושך אותך ולא בחירה שמקורה בפחד וחרדה מהתנסות עם בנות,לכך בוודאי טיפול יכול לעזור.
    ככלל ,בטיפול אתה מגדיר את המטרות,כמובן שאף מטפל לא יכפה עליך העדפה זו או אחרת רק יעזור לך לשאול את השאלות הנכונות ויגביר את הבנתך לגבי עצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו