מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בי סקסואליות או סתם חרדה?אנונימי10/06/2012
שלום,
אני נכה מלידה, בן 31
משחר נעוריי ידעתי אהבה ומשיכה לנשים, ולא הרגשתי ש"כי צריך", אלא הדבר בא לי באופן אוטומטי, כולל היום. אולם גם מאותה התקופה, ורק לאחר שמסיבות רפואיות נאלצתי לפרוש מבית הספר וידעתי בדידות( גיל 15 - 16 ), התחלתי לפנטז מינית בזמן האוננות על משגל גברים, והייתי מפנטז על חבר ילדות שלי.
לאורך השנים ( עם הפסקות ארוכות ) הייתי מאונן תוך מפנטז על גברים, אך מחוץ לגבולות הפנטזיה, בחיים האמיתיים, אינני נמשך משיכה רגשית או פיזית אליהם - למעט לאיבר מינם, לאמור, דבר בגוף הגבר אינו מושך אותי, אלא רק הזיקפה שלהם.
כשאני בים, כשאני ברחוב או באוניברסיטה, רק נשים צדות את עיניי. לא היה מצב אחד שגבר גרם למבטי להתעכב עליו ולו לשנייה. יתר על כן, בכל הפעמים שהייתי בזוגיות ארוכה כקצרה, פנטזיה על גבר אפילו לא הבליחה לראשי, והיו לי פנטזיות על נשים אחרות בזמן זוגיות, כך ש"מפעל" הפנטזיות שלי מעולם לא נפסק.
עוד אוסיף שמעולם לא חשתי צורך לאמץ את עצמי כדי להימשך לאישה. לא הייתה פעם אחת שלא גמרתי בזמן המשגל איתה, ושככה יהיה לי טוב, כשהייתי מאוהב, הייתי פאקינג מאוהב.
בין אם מתוך תחושת בדידות ובין אם מתוך חרמנות בלתי נשלטת, הלכתי על זה - מימשתי שלוש פעמים את הפנטזיה עם גבר: לא היה סקס, אלא אוננות ומציצות הדדיות. בסוף האקט
חשתי שני דברים: 1. שהיה פער בין הפנטזיה בחדרי החדרים שלי, לבין ההנאה שחשתי בפועל, כלומר, היה לי נעים תחושת המגע על הפין וכן האורגזמה, אבל עור גופי היה אדיש לתחושת מגע הגבר, וכשמצצתי לא חשתי את ההתרגשות כפי שחשבתי שתהיה, כפי שאני יורד לנשים, יותר מזה,
בפעם האחרונה חשתי שאני כופה על עצמי להתיר כל רסן ולזרום עם הבחור. אבל מגע היד שלו, הנשיקות אתו לא עשו לי דבר, ותחושת הזיקפה שלו בידי הייתה נחמדה, לא מעבר לכך.
דבר אחרון - למעלה מ - 12 שנים אני מעסיק מטפלים, וכל המטפלים שלי נראו טוב ובימי הקיץ הסתובבו בביתי חשופי חזה, קילחו אותי, ודבר זה לא עשה לי.
אבל לאחרונה נכנסתי ללופ של חוסר ביטחון שמא אני הומוסקסואל מודחק. הפנטזיות המיניות מגוונות והדמיון שלי פראי במיוחד: אני מפנטז על מבוגרות מאוד, על נשים שעירות בערוותן ובבית השחי, על טראנסקסואליות, ידידותיי, על נשים בעלות חזה נפול וכאמור, על גברים...ונהנה מסרטי לסביות
אני מבקש להדגיש שחוסר הביטחון הזה והחרדות בעניין מופיעות בעיקר, ואולי רק בימים שאני עייף, שכן אני סובל מעייפות כרונית.
אבל מצד שני, אולי דווקא כשאינני עייף אולי מנגנון ההכחשה שלי חד כתער.
תיארתי את המצב כמות שהוא מבלי לעגל פינות, ואשמח לדעת האם אני הומוסקסואל מודחק, דו-מיני, או סתם חרדתי? אין לי בעיה להיות דו, אני רק חושש שהחרדות יגרמו לי בילבול בבואי להכיר נשים. בילבול שלא היה מעולם.
כל פנטזיה ברת מימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בי סקסואליות או סתם חרדה? - תגובה
אורית פס14/06/2012התכנים של פנטזיות מיניות לא מעידים בהכרח על ההעדפה המינית,
העובדה היא שאתה חד משמעית נמשך לנשים ,וכדאי לך להשתדל בכיוון קשר זוגי מבלי לחשוש,,,,,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - ברשותך שאלה אחרונה
אנונימי14/06/2012אני יודע שהומוסקסואליות/ביסקסואליות מתבטאת במשיכה רגשית ומינית ופיזית לאותו המין, אבל עצם העובדה שלא חשתי מתח מיני, התאהבות/הידלקות כלפי גבר, ובאתי באינטראקציה עם גברים לא מעט, נעוצה בכך שמה לעשות, זה
לא אני, או כתוצאה של הדחקה או שלא הסתובבתי בחוגים הומוסקסואלים? מה, רק אם אכנס בכוונת מכוון לזוגיות עם גבר או אזום דייט, זה יהיה המבחן שלי?
אני מוקיר את זמנך וכפי שאמרתי - אחתום את הנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - ברשותך שאלה אחרונה - תגובה
אורית פס23/06/2012לא הבנתי מה אתה שואל ....אך אם אינני טועה אתה עדיין מתחבט בשאלה איזו העדפה יש לך ומה תעשה ש יגדיר אותך כגיי או ביסקסואל.
אם נותרו בך ספקות ומטרידות אותך אולי כדאי לך לשקול פניה לטיפול בו תבחן את השאלות הנ"ל עם איש מקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב לעדכן
אנונימי24/06/2012האמת היא שאינני מבולבל יותר, מעולם לא הייתי.
פשוט עברתי חודש די מחורבן, שכלל אכזבה מרה בתחום הרומנטי,
וזה גרר אותי ללופ של חרדות, שבמקרה התנקזו לתחום הנטייה המינית....
תודה על הכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב לעדכן - תגובה
אורית פס04/07/2012שמחה לשמוע...בהצלחה בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין אותך לשמוע שיש עוד כמוך?
אוחי30/06/2012הדברים שכתבת כל כך מוכרים. אני לא יודע אם זה מנחם אותך, אבל יש עוד אנשים שחווים התלבטות כשלך. לדעתי שאינה מקצועית, המשיכה לאיבר הגברי אינה הומסקסואליות, גם אם היא גורמת לקיום יחסים כאלה וגם אם תהנה מהם. זה משהו אחר. מין נהדר עם בת זוג לא פותר את העניין. יש קצה חוט אחר, של תשובה אבל לא פתרון: הפנטזיות הללו, על איברי מין, מתעוררות בעיקר כשלא טוב לך. לא טוב לך עם עצמך? לא טוב לך עם גבריותך? אם השאלות שלי נופלות על אוזן קשובה, היתי מציע לשנינו לדבר על זה, כי לא מצאתי אנשי מקצוע עם תשובות לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)