ביג דיל או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביג דיל או לא?
    בן 26
    12/06/2012

אני בחור בריא מאוד מתאמן נראה טוב
    חברה שלי נראת טוב ויש בינינו כימיה טובה
    הסקס טוב מאוד
    פתאום אתמול בלי שום סיבה ירדה לי הזיקפה במהלך הסקס!
    אני לא לחוץ! מרגיש טוב! החיים סבבה! אין שום סיבה שזה אמור לקרות בכל זאת זה קרה לי...
    זה באמת קורה ובאמת לא ביג דיל או שזה חריג?
    הפחד שלי שזה ישפיע על הזוגיות שלנו גם כי היא לקחה את המקרה ממש קשה! היא אמרה שזה קורה לה פעם ראשונה והיא הרגישה שהיא לא יכולה לגעת בי אחר כך... ועכשיו אני לחוץ! היה לנו סקס טוב... אומנם אין לי זין גדול אבל היה לי היתרון שאני מחזיק מעמד הרבה זמן...
    יש לי סיבה לחשוש? יש סיבה ללכת לרופא או לבקש טיפול תרופתי להעלות את הביטחון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביג דיל או לא?

הוספת תגובה

• ניסינו שוב...

בן 26
    13/06/2012

היינו עצלי אתמול וניסינו שוב ולא ממש הלך בהתחלה...
    לא ממש עמד לי אולי הייתי קצת לחוץ... ניסינו חצי שעה בערך בסוף הפסקנו והלכנו לישון
    ובבוקר ניסינו שוב וכן הלך! אפילו עמד לי אבל זה לקח זמן ולא החזיק הרבה :( לאחר כמה דקות ירדה הזיקפה...
    אני לא מבין את זה! זאת פעם ראשונה שזה קורה לי!
    אני אדם בריא וצעיר! אני אוכל טוב ומתאמן! אין שום סיבה שזה יקרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביג דיל או לא? - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    14/06/2012

נו ביג דיל! קורה קרה...יללה תעביר הלאה! כנס למיטה לא מתוך רצון לקיים יחסים מלאים אלא להנות! זה יחזור אל דאגה ואל חפירה בראש!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו