מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כנסו דחוףחנוך17/06/2012
תראו הבעיה שלי היא מורכבת ולא פשוטה,
אני כיום בן 32....מאז שאני בן 18 ועד היום זה כבר נהיה טבע אצלי שאני יושב בחדר שלי סגור שם במחשב/וידאו סרטי פורנו ומאונן מולם,אני ממש אוהב את זה זה גורם לי להתרגשות עצומה אני אוהב לשבת קרוב למסך ולראות ולשמוע את המילים המלוכלכות בסרט,תסלחו לי שאני ככה משתף אתכם בדבר אינטימי אבל אני מסוגל לשבת ככה 3 שעות רצוף או כמעט יום שלם ורק להיות בזה....הבעיה היא שעד היום אני רווק כי נשים כל הזמן דוחות אותי בטענה שאני לא מתאים להם ואני לא הטעם שלהם /מחפשות משהו אחר,יש לי חבר" אלה רוב התירוצים שאני כל הזמן נתקל בהם ואני לא יודע מה לעשות....אני כבר מתחיל לחשוב על זה שאני חס וחלילה יגמור את החים רווק....ובגלל זה אין לי מערכת יחסי מין עם נשים אלה רק באוננות מול סרט.
הדבר גורם לי מאוד ליאוש ואני כבר לא יודע מה לעשות...
יש דרך שאתם צוות המומחים באתר יכולים לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנסו דחוף - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר21/06/2012צר לי לקרוא את מצוקתך, אבל אתה מכור לפורנו......
יהיה נכון לפנות לייעוץ מקצועי כי ייעוץ בפורום לא יפתור את הקושי אותי חשפת בפנינו.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסו דחוף - תגובה
נטע ידיד21/06/2012נשמע לי שאתה מכור לפורנו, יתכן ומהמקום הזה המסרים שאתה משדר לנשים דוחים אותן. מה שקורה בסרטים: ההתנהגות, הסקס, המילים המלוכלכות - זו לא המציאות. במציאות בחורה מחפשת אצל גבר דברים אחרים מעבר לסקס, סקס הוא לא העיקר זה רק חלק מתוך מכלול של דברים: רגשות, התנהגויות, מגעים בתוך קשר. יתכן ומאחר ואתה כל כך שקוע בסרטים לא פיתחת מספיק כישורים חברתיים או הבנה כיצד ליצור קשר או מה נשים מצפות בקשר. אני ממליצה לך להתחיל לצמצם את הזמן מול המסך ולהקדיש יותר זמן ליצירת קשרים חברתיים וזוגיים. תוכל להיעזר גם בטיפול מיני להבנת הקשיים שלך ביצירת קשר עם בת זוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אבי24/06/2012כשאתם אומרים לי שאני מכור לפורנו אז זה אומר שזה דבר טוב או רע? והאם זה מצריך צורך בטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר25/06/2012אתה תגיד אם זה טוב או רע.... את דעתינו כתבנו: "מכור"! זה.......לא טוב!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסו דחוף
אבי26/06/2012כן אבל מה לעשות שאף פעם כמעט אין לי מערכות יחסים,....אז אולי זה ברור שבגלל שזה חסר לי אז אני עושה את זה מול פורנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)