חוסר ניסיון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר ניסיון
    יונתן
    18/02/2008

אני טיפוס ביישן וכתוצאה מזה אני חסר ניסיון מיני. הבעיה העיקרית שעברתי את הגיל הממוצע לזה ועכשיו התחושה היא שכל בחורה שאני אכיר תראה את העניין בעין שלילית ותנפנף אותי. כתוצאה מהעניין הבעיה שלי רק מחמירה כי אני לא מנסה להכיר אף-אחת ובינתיים הגיל שלי רק ממשיך לעלות ... לא שקלתי בעבר ללכת לסרוגייט בגלל המחיר הנורא גבוה, אבל כנראה שפשוט אין ברירה. רציתי לדעת היכן מטפלים בסרוגייט? אני מכיר רק מרכז אחד - מרבז מיניות של אילן בירן- הבעיה שאחרי תחקיר "עובדה" אני חושש להשקיע הרבה כסף במקום הלא נכון. לכן, רציתי לדעת אם יש מקומות נוספים שאני אוכל להשוות ולבחור בינהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר ניסיון

הוספת תגובה

• יונתן

ד''ר חגית כהנא
    19/02/2008

בן כמה אתה?
    לכל אחד יש את הגיל שמתאים לו להתחיל
    יש די בנות חסרות נסיון ודי בנות שרוצות ללמד חסרי ניסיון
    הבעיה אינה הפחד מהגיל אלא מזוגיות וקשר
    לטעמי כדאי לפנות ליעוץ מיני ולא לסרוגייט בודאי לא בשלב הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגיל שלי

יונתן
    19/02/2008

כנראה ששכחתי לציין את הגיל כי פשוט הרגשתי לא נעים אפילו שמדובר בפורום אנונימי. הכוונה שלי לא הייתה שעברתי את הגיל הממוצע בשנה-שנתיים אלא יותר. אני בן 31. הבעיה התחילה בגיל צעיר יותר ופשוט גררתי את הבעיה כי הרגשתי שאיחרתי את הרכבת. אני לא מפחד מקשר, אלא פשוט טיפוס ביישן. בהתחלה חיכיתי שדברים ייקרו לי בצורה טבעית. בסביבות גיל 25 הבנתי שזה לא קורה וחשבתי להכיר בעזרת אתר הכרויות אבל כבר נוצר מצב בעייתי שכמעט כל בחורה שאני אכיר תהיה בעלת ניסיון ותשפוט אותי וגם אם יש מישהי שאין לה ניסיון אז אני לא בטוח איך אפשר לברר דבר כזה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אתה מדבר על עצמך כאילו את מבוגר

אבי
    19/02/2008

זקן או משהו אתה בסך הכל בן 31 וגם בגיל 40+ לא קשה לימצוא בנות 40 בצ'טים ואתרי היכרויות,
    אז בנות 30+ אין שום בעיה אתה סתם מחמיר אם עצמך תימצא לך מישהי ותאמין לי לא אמורה ליהיות לך שום בעיה בשום דרך,בהצלחה:).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יונתן

ד''ר חגית כהנא
    20/02/2008

יש נשים ללא נסיון וכאלו שתשמחנה לללמד אותך אבל לא זו הבעיה אלא הבישנות או חוסר הבטחון שלך שבודאי משפיע על עוד מקומות בחיים - חוזרת על עצתי פנה לטיפול!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולה סקס מה הלחץ

תלמידה
    23/02/2008

תכלס.. אני מבינה את הביישנות לגמרי אבל בקטע של הסקס אין מה להתבייש בכלל, יש מלא בנות שיחשבו שזה מדליק ואם אתה גם בנאדם טוב ששווה להיות איתו אז נרקמת מערכת יחסים ומלמדים אחד את השני. ואני אספר לך משהו פעם יצאתי עם מישהו שהיה די חסר נסיון בסקס וקצת עבר את הגיל אבל זה היה כזה מגניב כי כל דבר היה חדש לו והוא היה חרמן כל הזמן ונגנב מכל דבר שהיינו עושים וזה היה מדליק לגמרי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו