מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרו ליי בבקשהLIOR25/06/2012
הי אני בת 20 הכרתי מישו בן 23 בחור מקסים מכל הבחינותתת אני נורא אוהבת לדבר איתו הוא נדיב הוא נחמד הוא הכל בשבילי .... האמת שאני מאוהבת בו מעל כל הראש אני מכירה אותו בכרך ארבע חודשים ........... אני נוהגת לבוא אליו ולראות איתו סרטים הוא תמיד מפנק אותי ויש לנו שיחות ארוכות ועמוקות ... הבעיה היא שהוא לא רוצה אותי ]= ...
הוא הבהיר לי זאת והיה לי קשה לוותר עליו כי אני מאוהבת בווו והוא הכל בשבילי ....
בזמן האחרון הדברים השתנו קצת הוא משכיב אותי לפחות חמש פעמים בלילה שקשה לי לעמוד בזה הוא כל הזמן רוצה שאני אמצוץ לו הוא לא מוכן לרדת לי הסברתי לו שאני אוהבת עדין אבל הוא מתעקש לעשות אגרסיבי אני מגיע למצב שאני שונאת לשכב איתו אבל אני מאוהבת בו רצחחח וטוב לי כשטוב לו בהתחלה הסקס היה טוב אבל מפעם לפעם קורים דברים משונים יותר בזמן האחרון הוא לא מקשיב לי בכלל הוא חודר אלי מאחורה חזק וזה ממש כואב אני צורחת והוא סותם לי את הפה ומקלל אותי תוך כדי וקורה לי זונה שרמוטה חפץ זבל שלי היו כמה פעמים שהוא נתן לי מכות ממש חזקות על הישבן הרבה פעמים הוא נכנס בי ותופס לי את הידיים חזק ונכנס בי ממש מהר הוא אמר לי שהוא נהנה לראות אותי סובלת כמה פעמים הוא לא הפסיק כשביקשתי וסתם לי את הפה אחרי זה היתי בוכה ומתחננת שלא יעשה את זה יותר הוא תמיד מחבק ואומר אני מצטער זה לא יקרה יותר אבל חוזר על זה !! דיברתי איתו על הדברים אבל הוא מתנהג אלי כל כך יפההה ואומר לי שאני חשובה לו ושזה סתם משחקים במיטה ושהוא אוהב את זה ככה ושאני צריכה לעשות מה שטוב לו כי הוא הגבר והוא המחליט קשה לייי אני בוכה כל הזמן ולא יודעת למה לא נעים לי להתנגד לווו כשאני מתנגדת הוא אומר שאני חושבת רק על עצמי אולי בגלל זה הוא לא רוצה אותייי איך אני אהיה יותר טובה בסקס איתו ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לא ענו לך?!
פיץ'28/06/2012תקשיבי, אני לא יודעת איזה 'עאלק' דוקטורים יש פה אם להודעה כזאת אף אחד לא ענה לך! אז חמודה, עם כל האהבה שלך אליו והקושי - את חייבת להעיף אותו!
תהיי יותר חזקה מזה, הכל שטויות, הוא לא מחליט כי הוא הגבר - אין דבר כזה!!!
את מחליטה על הגוף שלך ורק את בלבד!!! שלא ימלא לך את הראש בשטויות!
הוא קלט שאת אוהבת אותו כל כך ושתהיי מוכנה לעשות הרבה מאוד בשבילו..
הוא מנצל אותך יקירתי! הדברים שהוא עושה נחשבים אונס, הסקס עצמו הוא בהסכמה, אבל כל המסביב - הוא עושה בזמן הסקס דברים שאת מבקשת שלא יעשה, שמכאיבים לך והוא לא מקשיב, הוא ממשיך בשלו! זה לא תקין!!!
את עוד צעירה ואני מניחה שאין לך עדיין יותר מידי ניסיון במערכות יחסים.
מערכות יחסים צריכות להיות מבוססות על אהבה, הקשבה, כבוד והרבה מאוד כבוד!
לפי מה שכתבת, אין לבחור הזה שלך אף אחד מהקריטריונים האלו!
אם תמשיכי בקשר הזה איתו בצורה הזו, הוא עלול להחמיר את ההתנהגות שלו ואסור שזה יקרה כי ההתנהגות הזו גם ככה לא מקובלת וחמורה מספיק!
ואת התמונות שלך אני מציעה לך למחוק בעצמך בלי לשאול אותו בכלל! אל תאמיני לו שזה לעיניו בלבד! הוא שומר אותן ליתר ביטחון למקרה שתעשי משו שלא לרוחו, תחליטי פתאום להפסיק את הסקס / קשר איתו (מה שאני בהחלט ובחום רב ממליצה לך לעשות) ואז הוא יאיים עלייך שאם תעשי דבר כזה הוא יפרסם את התמונות שלך!
בבקשה תשמרי על עצמך, יכולתי ממש להרגיש את המצוקה שלך בכתיבה!
חוצמזה, אם כבר בחרת להעלות את הבעיה בפורום באתר הזה, אני ממליצה לך לא להמשיך בפורום הספציפי הזה, כי אסור היה להתעלם מההודעה הזאת שלך!!!
אני ממליצה לך על הפורום "זוגיות, יחסים ונישואין" הן רציניות שם! תעשי העתק-הדבק להודעות שהשארת בפורום הזה ותחכי לתשובה מהן.
המון בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרו ליי בבקשה - תגובה
נטע ידיד30/06/2012נשמע שהבחור ממש מנצל את זה שאת מאוהבת בו ועושה בך כלבבו. את צריכה להנות ממין בדיוק כפי שהוא נהנה, אל תסכימי בשום אופן לסבול במין, אל תתני לאף אחד לגעת בגוף שלך באופן מכאיב, משפיל ולא מכבד. הבחור מתייחס אליך כאל משהי שהוא לא מעריך. הוא מדבר אליך נחמד כדי לפתות אותך ואת אכן נכנעת ומתפתה, אבל לא נשמע שהוא באמת מעריך אותך. כדאי שתבדקי עם עצמך במי את מאוהבת, האם עם בחור כזה שמכאיב לך ומזלזל בהרגשות שלך את רוצה לבלות את חייך? האם עם בחור שקורה לך זונה את רוצה לחיות? איני בטוחה שבהמשך הקשר לא תתחיל האלימות ואחריה מתנות כפיצוי, האם את רוצה להכנס לסטטיסטיקה של נשים מוכות וכאלה שמתעללים בהן?
אני יודעת שדברי חמורים אבל התסריט שלך לדעתי ידוע מראש. את חייבת לצאת מהקשר הזה בלא קשר לרגשות שלך. את אדם מבוגר , תשכנעי את עצמך שלא מגיע לך שכך יתייחסו אליך ונתקי את הקשר. אני ממליצה שתיעזרי במשהו קרוב: אם, אחות, חברה, או שתפני בהקדם לאחד ממרכזי הסיוע לפגיעה מינית כי את כבר שם. נשמע שאת חווה סוג של אונס. בהצלחה... מקווה שתעשי זאת ומהר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתבייש
אוחי30/06/2012תנסי לקרוא מה שכתבת, כאילו מישהי אחרת כתבה את זה. תקראי בעצמך שוב על השובינסט האלים התוקפני הזה, הייצור הניקלה שחושב שהוא גבר ובסך הכול הוא ייצור עלוב שאוהב להכאיב, תת אדם שבגלל שהוא חלש ועלוב, הוא מרגיש צורך לשלוט במי שתלויה בו, זכר חלש שהיתי מאחל לו שגבר דומה לו יעשה לו את אותם הדברים שהוא עושה לך, חלאת המין הזכרי שבעיניי מייצג את כל מה שרע בעולם הזה. אחרי שתקראי, הרי לא תאמיני שיש מישהי שחושבת שהיא אוהבת זבל שכזה. יכול להיות שאת סובלת מכל מיני בעיות ועליך לפתור אותן, כדי שלעולם, לעולם לא תימשכי לאפסים כמוהו. בכל מקרה, תברחי מהר ! מהר מהר! ואם צילם ורוצה לסחוט - זה פשוט מצויין, כי זה בדיוק מה שיכניס אותו לכלא, לשנים רבות, שם אני מקווה שיהיה מי שיראה לו, שתמיד יש מישהו חזק ואלים יותר ממנו, מישהו עלוב יותר ממנו, מישהו שיכול לרדת לרמה יותר נמוכה ממנו ולבעול אותו בכוח, עד שיצרח הוא, פי עשר מכל צרחה קורעת לב שלך. יהי רצון. אני מתבייש להיות גבר כשאני קורא את הסיפור שלך.
+ הוספת תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניצול מיני
מ09/01/2013שלום לך,
אני רואה שעבר הרבה זמן, משהשארת את ההודעה בפורום, אבל אענה בכל זאת.
הדבר הזה שאת עברת / עוברת נקרא "ניצול מיני". לא אפרט למה, כי הנכבדים האחרים שענו לך פירטו היטב.
הבכי וזעקה לעזרה - סימפטומים של טראומה מינית שעברת כתוצאה מניצול זה.
הייתי ממליצה לך לפנות למרכז לטיפול בנפגעות תקיפה מינית או למטפל/ת מוסמך בתחום, על מנת לעבד את מה שעברת בזוגיות עם "חבר", שבעצם ניצל אותך, וזאת על מנת לעבד את הפגיעה ולהימנע מטראומות דומות בעתיד. מקווה מאוד בשבילך
שאת כבר לא איתו.
אם עדיין רלוונטי, ממליצה להעלות שאלות בצורה אנונימית בפורום רלוונטי שנמצא ב - be ok וקשור לפגיעות מיניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)