חרמנות לא רצויה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרמנות לא רצויה
    מעיין
    26/06/2012

אני בן 18 וחברה שלי בת 16
    יש לציין ששנינו עדיין לא עשינו סקס בחיים.
    אנחנו לא ניפגשים הרבה אאולי פעמיים בשבוע אולי פעם.
    עם הזמן אנחנו נהיים חרמניים יותר ויותר מהנשיקות וליפעמים נוגעים על הבגדים אחד בשניה.
    אנחנו לא מרוצים מכך כי אנחנו יודעים שכל מה שנעשה גם אם זה יהיה על הבגדים יחרמן יותר ויוביל בסופו של דבר לסקס מה שאנחנו רוצים להימנע ממנו עד חתונה כמה שזה נשמע מוזר.
    נכון שאין דבר כזה קשר זוגי מבלי מתח מיני ונכון שזו בעיה לחכות עד גיל 20 בערך כשנתחתן נניח
    אז מה ניתן לעשות כדי להפחית את החרמנות או לספק את עצמנו מבלי חדירה מינית? ולא דרך סיפוק שתגרום לנו לרצות יותר
    לדוגמה אם אני יאונן סבבה אני נרגע אבל היא גם לא רוצה להתחיל לאונן וגם אם היא תתחיל אז היא תרצה בסוף את הדבר האמיתי כמו שאני רוצה.
    אז איך להפחית חרמנות? או לענג את עצמנו מבלי חדירה ורצון ליותר מזה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרמנות לא רצויה

הוספת תגובה

• תראה..

נונה
    28/06/2012

תראה ניראלי שהפתרון שאתה רוצה בלייי חדירה זה מן הסתם לאונן..
    אתה יכול לאונן לעצמך או היא לך ואתה יכול לאונן לה..
    זה לא יגרום לכם לרצות את הדבר האמיתי כלכך מהר כי רוב הנשים גומרות משיפשוף מאשר מהחדירה עצמה..
    אם תאונן לה או כל דבר אחר ללא חדירה זה לא ייחשב בעינך כמו שאתה רוצה.
    וזה כן יספק אותה.. אין אפשרות להוריד את ה"חרמנות" מן הסתם אבל יש אקט חלופי ללא חדירה
    אוננות .. או אם אתה לא רוצה שם יהיה נגיע באיבר אז אתה יכול על טייץ או תחתונים או כל מכנס צמוד אחר רק כדי לספק כרגע ולא להישאר במתח המיני הזה בלי סיפוק מסויים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל היינו גם רוצים להימנע מאוננות

מעיין
    28/06/2012

אנחנו לא מרוצים מזה שאנחנו רוצים לגעת אחד לשנייה בגוף
    חברה שלי באה מחינוך של כבוד עצמי ואני מצדיק את זה אני לא חושב שמישהי בגילה צריכה לאונן או לתת אפילו לחבר שלה לגעת בה בכזו צורה
    לא יודע צריך ליהיות פתרון אחר
    חייב ליהיות
    להוריד תחשק איכשהוא מבלי אוננות מהבחינה שלה
    אז לא להרגיש סיפוק אבל להוריד תרצון הזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרמנות לא רצויה - תגובה

נטע ידיד
    30/06/2012

אוננות אינה דבר רע והיא בהחלט מרגיעה. ניתן לעשות אוננות בשניים כאשר כל אחד מגרה את האחר, זה מין אבל ללא חדירה. חדירה אינה לטעמי הדבר האמיתי העיקרי, הדבר האמיתי מתחיל ונמשך לאורך כל הדרך, כלומר מרגע המגע הראשון ועד שמגיעים לחדירה. בהחלט אפשר להנות ממין בשניים ללא חדירה ע"י ליטופים, נשיקות ומגעים מיניים שהם ללא חדירה. באשר לחברה שלך, אין רע באוננות, זו הדרך בה נשים לומדות כיצד לענג את עצמן ובהמשך הן יכולות להסביר לבן זוגן כיצד לגרום להן להנאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו