לא מצליחה להגיע..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להגיע..
    נונה
    28/06/2012

היי שמתי לב שכולם פה בני 30 ומעלה אבל כל פורום אחר זה עם ילדים חסרי ידע אז החלטתי לכתוב פה את הבעיה.. אולי מישו יוכל לעזור לי..
    אני בת 17 וחצי ואני וחבר שלי מקיימים יחסי מין כבר כמעט שנה ..
    ואני לא מצליחה לגמור, ושלא תבינו לא נכון הוא מנסה לרצות אותי ועושה מעל ומעבר ומנסה את כל הדרכים.. אני כן נהנת ואני כן מרגישה הדרגתיות אבל אז אני מגיעה לנקודת מסויימת שהאיזור מתחיל להיות רגיש ממש ואז אני מפסיקה אותו.. ונעלם לי החשק לגמרי ..
    ניסיתי גם לבד אבל זאת אותה תוצאה.. ניסתי גם להמשיך למרות ההרגשה הזאת וזה לא עוזר.. זה פשוט ניהיה רגיש ואם נוגעים זה "כאילו" מדגדג ומקפיץ אותי..
    לא משנה מה אני עושה אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה
    מישו יכול לעזור לי? לשפוך לי קצת אור על הנושא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להגיע..

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

נונה
    03/07/2012

תעני לי זה ממש דחוף ומיאש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליחה להגיע.. - תגובה

נטע ידיד
    04/07/2012

האם לפני שיצאת עם החבר שלך אוננת? האם אי פעם כן הגעת לאורגזמה? בכדי להגיע לאורגזמה צריך לשחרר. אוננות אינה חייבת להיות על הדגדגן באופן ישיר, לעיתים המגע הישיר מפסיק להיות נעים בשלב מסויים לכן נסי בעת אוננות או כשהחבר שלך מגרה אותך להזיז את היד שלך או שלו לשולי הדגדגן או לנקודות מסביב. את צריכה להיות משוחררת ולא מתוחה ומרוכזת בהנאה שלך. אם יש לך בעיות של קשב וריכוז זה יכול להסביר מקצת מהקושי להגיע לאורגזמה. אם הקושי ממשיך תנסי לאונן בכל מיני דרכים ותראי מה קורה לך. אפשר לאונן על כרית, להשפריץ זרם מים במקלחת או לנסות להשתמש בויברטור ולראות איך זה מרגיש לך ומה קורה לך, לעיתים זה עוזר.
    במידה ואת לא מצליחה למצא פתרוןמומלץ לפנות לטיפול מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו