מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס-לירן29/06/2012
שלום, אני הומוסקסואל כבן 22, אני חושב שיש לי בעייה ואני לא מצליח להגדיר אותה או לנסות לסדר אותה. כשאני מקיים יחסי מין עם אנשים שאני לא הכי נמשך אליהם יש לי זיקפה חזקה מאוד. וכשאר אני מקיים יחסי מין עם אנשים שהם ממשהטעם שלי אז אין ל זיקפה ועם יש אז היא ממש חלשה. אני לא יודע להסביר את זה אולי בגלל שאני קצת חושש מהתגובות של מי שבטעם שלי כלפי היחסי מין . אני באמת לא מצליח להבין זה ממש לא הגיוני זה אמור להיות ההפך. מה גם שבכמה חודשים האחרונים אין לי חשק מיני גבווה כמו שהיה לי בעבר. בנוסף תקופה ארוכה אני חש תחושת עייפות לא מובנת. לציין שבמשך השני וחצי האחרונות ירדתי כ 50 קילו . הייתי שמן ממש. לא יודע עם זה קשור או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לירן
פיץ'29/06/2012יכול להיות שמדובר בחרדת ביצוע? אולי פחות חשוב לך מה האנשים שאתה לא כל כך נמשך אליהם חושבים על הביצועים המיניים שלך ואז אתה מרגיש משוחרר כי אתה מקיים יחסים כדי להגיע לפורקן נטו, ועם אנשים שכן חשובים לך ואכפת לך מהם ומה שהם חושבים - אתה מרגיש שאתה צריך סוג של להתעלות על עצמך ואתה מכניס את עצמך ללחץ שאולי לא תעמוד בציפיות של אותו אדם...?
אולי היה לך ניסיון קשה עם אדם שהיה קרוב במיוחד, או ציפית במיוחד ליחסים איתו ומההתרגשות לא הצלחת ומאז אולי חששת שהמקרה יחזור על עצמו ומתוך הפחד הזה עצמו, כך קורה ששוב כל פעם שאתה עם אדם שאתה כן נמשך אליו, זה שוב קורה?
בפעם הבאה שתהיה עם אדם קרוב שאתה כן נמשך אליו, תנסה אולי יותר ליהנות מהסקס עצמו וממה שנעים לך פיזית (תוך כמובן התחשבות גם בהנאה של בן הזוג שלך), והרבה פחות להתמקד בהפגנת ביצועים...
אולי תנסה לענות לעצמך קודם על השאלות האלה ומשם לנסות להגיע לאיזשהו פיתרון...
חוצמזה לפי מה שאני מבינה, אתה מצליח להגיע לזקפה תקינה באופן כללי, כך שהבעיה היא בטוח לא איזשהי מגבלה פיזית - הכל בראש! :)
בהצלחה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס- - תגובה
נטע ידיד30/06/2012הירידה במשקל הייתה צריכה להעלות את החשק אלא אם אתה לוקח תרופות במדרכאות את החשק. נראה לי נכון שתלך לערוך בדיקות רפואיות כלליות וראה שהכל בסדר אצלך, מעבר לכך נשמע שכידאי לפנות לטיפול מיני בגלל בעיית הזקפה. איני חושבת שזה קשור לבעיה רפואית, אני מאמינה שזה קשור לרגשות, כדי להבין לעומק את הנושא ולפתור אותו מומלץ לפנות לטיפול מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)