מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מהירהמשה01/07/2012
שלום,
יש לי חברה שלוקח לה קצת זמן לגמור, רוב הפעמים היא גומרת רק כשאני עושה לה ביד ואז היא שופכת.
הבעיה שאני גומר טיפה מהר וזה לא מספיק לה.
אנחנו משתמשים בחומר סיכה שזה מגביר את הגירוי.
השאלה מה אפשר לעשות כדי להנות מהאקט קצת יותר זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מהירה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר01/07/2012בקושי שלכם יחד.
פליטת זרע מהירה-(פז"מ)- מוגדרת ב-DSM-4 (1994) כשפיכה מתמדת או חוזרת ונשנית עם גרויי מיני מינימאלי לפני, תוך כדי, או מיד לאחר חדירה ולפני שהאדם מעוניין בכך.
בו נפתח ההודעה מרגיעה...אני מקווה. בממוצע הגבר שופך תוך 1.1/2- 2 דקות. מפנייתך אני מתרשם שאתם נמצאים בתחום המינימום האולימפי,אבל אתייחס לתסכולך!. אכן יש נשים כמוך, כ-,25%-30% המגיעות לחווית האורגזמה מתוך קיום יחסי מין מלאים. יחד עם זאת, אין בתהליך הטיפולי בכדי להבטיח את הגעתך לאורגזמה, אלא להקנות לבן זוגך, יכולת שליטה טובה יותר על רפלקס השפיכה.
מחקרים מצביעים על כך שתופעת הפז"מ היא הרווחת ביותר בין הליקויים בתפקוד המיני וסובלים ממנה 29% מקרב הגברים הפעילים מינית. במחקר שנערך בארץ בשנות ה-90 הגיעו לאחוזים גבוהים יותר 35%.
לטיפול בפז"מ קיימות מספר גישות: 1)גישת "start stop" של הלן סינגר קפלן (1989);
2)גישת "sqeeze tecniqe" של מאסטרס וג'ונסון (1970); 3)שימוש במאלחשים מקומיים של בק (1996);
4)שימוש תרופתי paroxetine וולדינגר ושות' ( 1994)
כיום יש מחקרים העובדים על פתוח תרופה אשר בדומה לתרופות לזקפה, יעכבו שפיכה. התרופות יילקחו בהתאם לצורך, לפני קיום יחסי מין, ויעכבו באופן משמעותי את השפיכה. התרופה אמורה להיות משווקת בסמוך לפסח הבא עליינו לטובה. אז נוכל כולנו לצאת מעבדות לחירות ?
כל הטיפולים אותם ציינתי הם קיצרי טווח ונמשכים מספר מפגשים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר הבנה
משה05/07/2012לא כ"כ הבנתי את השורה התחתונה מכל מה שאמרת......
תסביר בבקשה למה התכוונת ב2 ו 3
אני לא גומר תוך שניה, אני גומר מחדירה, ואם אחרי דקה וחצי אני לא עוצר כל 30 שניות אני גומר.
לה לוקח זמן לגמור וזה מבאס אותי שהיא לא מסופקת גם בגלל שאני גומר די מהר וגם בגלל שלה גם לוקח הרבה זמן לגמור ומחדירה היא גמרה פעם אחת בחיים שלה.....
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר הבנה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר08/07/2012מה לא הובן? .....האם אתה רוצה אורגזמה של בת הזוג מחדירה?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)