כאבים נוראיים בעת קיום יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים נוראיים בעת קיום יחסים
    ענת
    19/02/2008

שלום רב,
    אני בת 32, אוהבת מאד מין ואף פעם לא הייתה לי איזו בעיה עם קיום יחסים.
    בתקופה האחרונה - מזה 6 חודשים יש לי בן זוג חדש, בתחילת הקשר לא הייתה בעיה, אבל בחודשיים האחרונים יש לי כאבים נוראיים בעת החדירה ובעת קיום היחסים . כאבים שנמשכים גם לאחר קיום היחסים - כאבים בבטן התחתונה, כמו כאבי מחזור.
    לבן זוגי יש איבר קצת עקום בעת הזיקפה וחשבתי שאולי זו הסיבה כי בתנוחות מסויימות זה כואב מאד ובתנוחות אחרות זה כואב פחות.
    עברתי בדיקת אולטרסאונד פנימי וחיצוני והגניקולוג שלי אמר שהכל תקין.
    מה אני עושה ? אני מאד אוהבת לקיים יחסי מין עם בן זוגי ואיני יכולה להתקיים בלי יחסים, בינתיים אני פשוט סובלת, אבל הייתי שמחה מאד להפסיק את הכאב.
    אנא עזרתכם הדחופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר חגית כהנא
    19/02/2008

העובדה שבתחילת הקשר לא היה כאב מכוונת לכך שהבעיה אינה באיבר המין העקום של בןזוגך
    נבדקת ע"י גניקולוג שלא מצא דבר.
    האם קרה משהו ליחסים ביניכם בעת האחרונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ענת
    04/03/2008

לא קרה כלום לקשר שלנו באחרונה, להיפך מערכת היחסים שלנו רק הולכת ומתהדקת ונוצר בינינו קשר יפה ואמיץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו