Kו גומרת אף פעם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Kו גומרת אף פעם.
    אפריל
    19/02/2008

שלום,
    קוראים לי אפריל אני בת 15 ולא, אני לא בתולה.
    אני לא רואה טעם להתייחס לגיל שלי שנחשב צעיר בהודעה שלי כעת, כי אני ממש נואשת לעזרה ואני מבקשת להתעלם מהפרט הקטן הזה.
    יש לי חבר רציני כבר 3 חודשים.
    שנינו היינו הראשונים של שנינו והוא בן 18.
    בפעמים הראשונות שעשינו סקס, הייתי גומרת והכל היה נפלא.
    אבל אז משהו השתנה ופשוט חודשיים שלמים שאני כבר לא גומרת. אני לא יודעת למה, אין כאבים בזמן החדירה והכל כמו שצריך אבל אני פשוט לא גומרת. לא נהנת מזה בכלל.
    מיותר לציין שאני לא מזייפת אף פעם ותמיד אומרת לו את האמת. ושהוא גומר ב=כ=ל הפעמים שאנחנו שוכבים.
    לפעמים זה גם 3-5 פעמים ביום ובלילה ויוצא שאני סובלת מהסקס רק בגלל שאין לי את הריגוש הזה שכ"כ חסר לי.
    אין לי מושג מה לעשות, אני מתוסכלת לגמרי ואני נואשת לעזרה.

נ"ב בעבר הוא היה נוהג לעשות משחק מקדים אבל היום כל מה שחשוב לו זה הכיף שלו ולכן אין יותר משחק מקדים.

עזרו לי למצוא דרך לפתור את הבעייה, ואני פונה לגברים שבניכם.. מה היה קורה אם החברה שלכם הייתה פונה אליכם בשיחה ואומרת לכם את כל זה במטרה שתלמדו קצת יותר להשקיע ולענג אותה? איך הייתם מקבלים את זה?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Kו גומרת אף פעם.

הוספת תגובה

• אפריל

ד''ר חגית כהנא
    20/02/2008

אין ספק שאת נערה נבונה כיון שנתת את התשובה אני רק צריכה להדגיש אותה בפניך:
    בעבר נהנית ממין כיון שהיה משחק מקדים היית מתגרה נרטבת וגומרת
    היום אין משחק מקדים הוא נכנס לפני שאת מגורה ולכן אינך גומרת הוא עסוק רק בעצמו.
    אני לא שיפוטית לזה שאת מקיימת יחסי מין בגילך אבל חבל לי שאת מקיימת יחסי מין עם שמוק ולא עם בן אדם!
    ויסלחו לי הצדקנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז תיקחי את השליטה לידיים

אבי
    20/02/2008

לרוע המזל נשים רבות חושבות שאנחנו צריכים לספק אותם וזה באחריותינו אז תרשי לי לומר לך זאת אחריות שלך!! בילבד!! תעלי עליו ותיתעקשי על זה ותבצאי בעצמך את המישגל,את יכולה גם לגעת ולנשק אותו וסביר להניח שהוא יזרום אם זה,ואת יכולה גם לבקש מימנו לרדת לך אם הוא יסכים,בכל מיקרא חשוב שתדעי שאם את רוצה משהו בחיים על תחכי שהוא יקרא יש נשים רבות שלא גומרות ביכלל ומאשימות בכך את הגברים ובאות אליהם בתלונות בעוד שרובם לא עושות כלום בישביל לעזור לעצמם(לא מדבר על כל המיקרים מדבר על חלק יפה מאד רק) ורק שוכבות על הגב ומצפות מה הגבר שיעשה את כל העבודה בישבילהם ואם הם לא גומרות הגבר ניקרא "שמוק" או מקבל "ניקוד" גרוע במיטה וזה ממש לא נכון אנחנו לא חייבים לכם כלום מה את רוצה שהוא יעשה בדיוק? אמרת לו מה את רוצה שהוא יעשה?,לא רוצה לבקר או משהו אבל אני נורא מיתרגז מתגובות כמו של ד"ר חגית כהנא שמציגות את האורגזמה שלכן כאחריותנו ומי שלא גורם לכן ליגמור הוא שמוק! או משהו כזה! זה לא נכון ביכלל!.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפכת לכלי קבול לזרע

חילי
    20/02/2008

אפריל היקרה החבר הפוץ שלך לא יודע לפנק. מה נערה בת 15 יכולה לבקש מבן 18 חסר נסיון שהמשימה שלו זה לדחוף את המה שמו שלו ולשבור את החרמנות הפתרון הוא להזדיין שנית לאחר המשגל הראשון.ואז ההנאה שלךתגדל האמת היא שקשה מאד ליעץ בנושא זה לבת 15 זה זה נשמע נורא וצעיר מדי להתחיל בסקס .
    מומלץ לך להשתחרר מהקשר את תוכלי לענג את עצמך ולהכיר את גופך טוב יותר בעצמך בעזרת אוננות(רוב חברותיך מאוננות)
    נ..ב
    כדאי לך להתיעץ עם אמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו