אוננות והפרשת סרוטונין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות והפרשת סרוטונין

שלום רב ,
    אני בן 22 סובל מחרדה בריאותית מזה כ7 חודשים .
    הפסיכולוגית קבעה שיש לי רמת סרוטונין נמוכה וזה מה שגורם לי למצבי רוח של דיכאון וחרדה .
    רציתי לדעת אם אוננות תורמת לטובה לרמת הסרוטונין או שהיא עושה להיפך , ברגע שמגיעים לשפיכה היא "מרוקנת" את הסרוטונין בראש ובעצם תורמת לרעה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות והפרשת סרוטונין

הוספת תגובה

• לענות על השאלה בבקשה

צהריים טובים נטע תוכלי לענות לי בבקשה על השאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות והפרשת סרוטונין - תגובה

אורית פס
    31/07/2012

עזוב אותך מסרוטונין,אפשר פשוט שתאונן ותבחן בעצמך אם זה משפר את תחושתך או לא,,
    אל תנתח יותר מדי,תהיה בחויה וסמוך על עצמך שאתה וגופך תדעו מה טוב לכם ,ולא רק המומחים שמסביב
    סה"כ רוב הגברים [ונשים] כן מאוננים כך שברור שעבור רובנו לאוננות יש תרומה,זה לא אומר שבהכרח יפסקו מצבי הרוח של דכאון וחרדה אך מוגזם להיות בחרדה שמא פעילות טבעית כמו אוננות עלולה להזיק לך "ולרוקן" את הסרוטונין שבמוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו