שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שאלה
    29/07/2012

שלום מכובדיי, להלן המקרה שלי
    אשמח לשמוע את דעתכם במקרה שלי:

היי,
    אני בן 27 ועדיין לא קיימתי יחסי מין,לצערי לא הייתי אף פעם במערכות יחסים רציניות אלא רק בסטוצים שלא עלו יפה (לא הייתה לי אף פעם חברה).
    אני מרגיש מאד מתוסכל ומאוכזב מהנושא הזה שלא יתקיים עד היום גם מלהתאהב ולהיות בקשר זוגי ארוך וגם מקיום יחסי מין. יש תקופות (כמו עכשיו) שזה מעסיק אותי הרבה ואני כל פעם חושב על זה וממש יורד לי המצב רוח..
    כל הזמן אמרתי לעצמי שזה יקרה והכל יסתדר וגם עכשיו אבל הזמן פשוט טס ואני מוצא את עצמי כל שנה אומרת לעצמי אבל מתבאס יותר ויותר.
    התחושה היא שאני באמת יכול לשבח ולהעריך את עצמי בהרבה תחומים בחיים, אני דיי מצליחה, מאד חברותית, נראית טוב וכו'. אבל בנושא הזה אני ממש לא מנוסה ואפילו דיי תמים.. זה יכול להיות נחמד והכל אבל מתישהו זה כבר לא ולדעתי כבר עכשיו זה לא, כי זה אומר שמשהו לא בסדר.. אבל אני פשוט לא מוצא מישהי מתאימה. ואני יכול להגיד שרק בשנה האחרונה ככה אני מרגישה יותר מוכן..

בגלל שעובר הזמן ואני לא רוצה להגיע לגיל 28-30שאני בכלל לא מנוסה, חשבתי אולי לבקש מידידה רחוקה "שתעזור" לי בזה אבל אני לא יודע אם אני באמת יעמוד בזה הכוונה שלא נראה לי שאני אמשך אליה אבל מצד שני אני כן ארגיש בטוחה אז אני לא יודעת אם זה צעד נכון.
    באמת שלא חסר לי כלום, אני מהנדס בהשכלתי ואני ממש אבל ממש ביישן...ואף פעם לא התחלתי עם בנות כי פשוט קשה לי וכמה שניסיתי להתגבר לא הצלחתי.

אשמח לשמוע את דעתכם כי אני ממש מיואש לחלוטין...
    המון תודה
    משה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חשק

יניב
    29/07/2012

אני גבר בריא בן 65 לאחרונה יש לי ירידה בחשק המיני ובזקפה לכן לפני יחסי מין אני לוקח כמוסת וימבו העשויה מצמחים אני מצליח להגיע לאורגזמה רק לאחר מאמץ וזמן ממושך מבעבר האם זה בסדר או שעלי לפנות ליעוץ רפואי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

אורית פס
    31/07/2012

שים לב שלא ברור מהכתוב אם אתה בחור או בחורה,
    בתולים וחוסר נסיון מיני בגיל יחסית מבוגר זו בעיה מוכרת וניתנת לפתרון,כדאי לך לפנות לטיפול מקצועי ולא להתמהמה עם זה יותר מדי משום שטיבן של בעיות כאלו להשתרש וככל שמתבגרים הפער בינך לבין בני גילך גדל וכך גדלה גם תחושת החריגות .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

שאלה
    31/07/2012

אורית,
    תודה רבה על העזרה!
    אציין רק שאני ציינתי שאני גבר בן 27...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו