מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבר מין קטןרון31/07/2012
שלום רב אני יודע שרוב אם לא כל האורולוגים נגד טיפולים לעיבוי/ הארכת איבר מין אך השאלה מה עושים במקרים בעייתים ? אני נמצא במצב קשה מאוד, אני נמנע ממערכות יחסים והכל בגלל איבר המין שלי, אני בן 27 (די שמן) והאיבר שלי ממש קטן, כשהוא רפוי הוא 4 ס"מ ובמצב זקפה 9-10 ס"מ וקוטר של 8 ס"מ - מה ניתן לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבר מין קטן - תגובה
נטע ידיד31/07/2012מאחר ולדבריך אתה די שמן איבר המין במדידה קטן מאד מאחר והשומן מפריע למדידה. כאשר תרזה איבר המין יראה ארוך יותר ויתכן שגם במדידה תגלה שהוא ארוך יותר. איני יודעת איך אתה מודד האם מהחלק העליון של איבר המין או מהתחתון - יכול להיות שוני בין המדידות.
בכל מקרה האורך לא קובע! 1. כי רוב הנשים מגיעות לאורגזמה דרך הדגדגן ולא דרך הנרתיק 2. כי החלק שרגיש בנרתיק, זה שמלא בעצבים, נמצא בשליש החיצוני שלו, כלומר לא צריך יותר מכמה סמ' בודדים כדי לגרום לגירוי והנאה. ניתן לעשות לאשה ביופסיה בנרתיק ללא הרדמה מאחר ושני השליש הפנימיים של הנרתיק אינם רגישים למגע, לכן כשאתה מקיים יחסי מין עם בחורה לאורך אין כל חשיבות.
3. לעיתים לרוחב יש יותר משמעות מאשר לאורך, נשמע שרוחב איבר המין שלך תקין ביותר. בעצם , אם הנתונים שציינת נכונים אזי הטבע פועל אצלך כתקנו, הרוחב מפצה על האורך. נשים יכולות להתלונן על כך שהן לא חשו חדירה במקרה של איבר שהוא צר מאד, כשאתה תחדור לנרתיק של בחורה היא תחוש בכך, הייה בטוח בכך, כך שבאמת חבל על האנרגיה השלילית. בכל מקרה מה שיש לך הוא די והותר כדי לגרום לבחורה להנאה בעת חדירה.
הדבר החשוב ביותר הוא מה שמתרחש טרם החדירה, היחס שלך אליה, הדרך שבה תגע בה, תקדיש לכך אנרגיה ואז לגודל לא תהיה שום משמעות בעיני הבחורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)