מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 30, טיפול בחרדת ביצועבן3002/08/2012
היי,
בשנתיים האחרונות הגעתי להבנה שאני סובל מחרדת ביצוע, זו בעיה שצצה רק בשנתיים האחרונות ולא היתה קודם.
אני בטוח שהבעיה פסיכולוגית בלבד, כי בזמן אוננות אני מגיע לזקפות קשות וחווה אורגזמות.
לא ניסיתי להשתמש בטיפול תרופתי, מחשש לפתח תלות, אבל הגיעו מים עד נפש, ואני מרגיש שאין ברירה אחרת.
אני נמנע מלהיכנס למערכות יחסים בגלל הבעיה, ומתקשה להתקדם בתחום הרומנטי בגללה.
בנוסף, אני חושש מלדבר על הבעיה או ללכת לרופא - מבושה בלבד.
שקלתי לרכוש כדורי סיאליס - ולהיעזר בהם, כדאי? איזה מינונים כדאי לקחת? האם כדאי להוריד מינונים באופן הדרגתי כדי לא להגיע למצב של תלות בכדורים?
אני נואש לפיתרון, עזרו לי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 30, טיפול בחרדת ביצוע - תגובה
אורית פס04/08/2012אין רע בהיעזרות בכדורי סיאליס עד שתחזיר לעצמך את הביטחון בגופך ,זה עדיף על תגובת הימנעות די קשה שאתה מתאר של הימנעות מליצור קשרים רומנטיים.
כל רופא מש' יכול לרשום לך כדורים אלו [או אורולוג] וגם יסביר לך את ענין המינון הרצוי.
חשוב להימנע מכדורים מזויפים המתפרסמים באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך!
בן3006/08/2012תודה על התגובה!
לצערי הרב - אני חש באי נעימות גם כשמדובר בהגעה לרופא ולדבר איתו על הנושא.
ולכן אני מחפש "פתרונות" להמנע מהסיטואציה המביכה. כאן ברשת, אני מרגיש בנוח לדבר על זה, אבל אתקשה פנים אל פנים.
האם ישנה דרך לזהות מקוריות של כדורי סיאליס שנרכשים דרך האינטרנט?
בנוסף, מחיפושים ברשת - נתקלתי במוצרים שמבטיחים תוצאה דומה ומבוססים על "חומרים טבעיים", כמו גם על מוצרים כגון "דבש זלוע" (דבש המיוצר מפרח הכלך החרמוני) שאמורים לעזור. האם מדובר בשרלטנות או שישנם מוצרים שניתן לסמוך עליהם?
מבין המוצרי מדף הידועים של פייזר - מהם ההבדלים העיקריים בין ויאגרה/סיאליס/לויטרה?
מקריאה ברשת - נראה כי לסיאליס יש הכי פחות תופעות לוואי, זמן ההשפעה מהיר יותר וארוך יותר. האם זו גם המלצת המומחים בפורום?
צר לי שזה המצב, אבל הצעד של להגיע לרופא ולדבר איתו על הבעיה קשה לי נורא - אשמח לכל פתרון אחר אפשרי (המלצה למקור מהימן לכדורים, וכו')
אני בטוח ששאלותיי אלו נוגעות לבחורים רבים, במיוחד צעירים, ואני יודע בוודאות שהתופעה של בעיית חרדת הביצוע שכיחה מאד - כמו גם השכיחות של ההדחקה שלה, והקושי העצום של לדבר עליה.
כל מידע מהימן יהווה עזרה רבה לי ולשכמותי!
המון תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך! - תגובה
אורית פס06/08/2012לדעתי ,התגברות על המבוכה שבפניה לרופא היא אתגר שיועיל לך מעט יותר להיפתח,נסה לא להיכנע לבושה וזכור שיש רופאים כמו אורולוג\גניקולוג\ רופא משפחה שאמורים לתת מענה לבעיות כגון אלו מתוקף תפקידם ,ואם אתה חש שלרופא מסוים קשה,החלף אותו או פנה לסקסולוג\ית שלהם נסיון רב בלדבר על נושאי מין בפתיחות,
בענין כדורים...קנה דרך קו"ח ,זה הכי בטוח,
לא מכירה את התכשירים האחרים..בגדול בתחום זה השרלטנות חוגגת וזו עוד סיבה להתגבר על הבושה,אני לא יודעת בן כמה אתה אבל יש דברים שאנשים מבוגרים עושים,כמו לקנות קונדומים...וכמו להיעזר בכדורי ויאגרה\סיאליס\לויטרה כשצריך,
יש לזכור שהשפעות הכדורים השונים הן גם אינדיבידואליות ולפעמים צריל לנסות ולראות מה עובד הכי טוב בשבילך ועם מינימום של תופעות לוואי לא רצויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)