טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני גבר בן 68 המתפקד ללא צורך בכדורים או עזרים אחרים. יש לי בת זוג קבוע ואנו עושים סקס 3 פעמים בשבוע פלוס-מינוס. הבעיה שלי היא שאיני יכול לגמור בלי הפעלת לחץ ידני חזק על בסיס הפין עם תחילת האורגזמה שגם אליה לוקח לי קצת זמן להגיע, אבל מגיע ותמיד אחרי בת הזוג. הייתי כמובן מעדיף לגמור באופן טבעי ללא עזרה ידנית, אבל בלעדיה אין שפיכה ואין אורגזמה. היש פתרון?690
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאד מרשים שבגילך יש תדירות של 3 פעמים בשבוע...לא הייתי מתעקשת על מציאת פתרון לאופן בו אתה מגיע לאורגזמה,אם רק כך זה קורה למה לחפש דרכים אחרות? האם מפריע לבת הזוג? גברים רבים בגילך זקוקים למגע וגרוי ידני וזה חלק טבעי ממין בגיל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד