מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה בעיות... וסליחה מראש על האורךשימרית02/08/2012
שלום, אני בת 30 ונשואה כחמש שנים, בזוגיות כבר עשר שנים (מגיל 20) עם אותו בחור וזה הקשר המיני הראשון המלא והיחיד שחוויתי. עם השנים והשינויים שעברנו יחד יחסי המין דעכו - בהתחלה היה לנו טוב ומהנה, אחר כך עם המעבר למגורים המשותפים - הפחתנו תדירות לכפעם בשבוע והתחיל להיות יותר ויותר שגרתי ולא מרגש. מאז לידת בננו לפני שנתיים וחצי כמעט ולא מקיימים יחסים, מקסימום פעם בכמה חודשים. גם המגע בכלל הופחת (נשיקות, חיבוקים). האינטימיות נפגעה באופן כללי - גם הקירבה הנפשית. במקביל לכך עברתי תקופה שבה כמהתי לשוב לרווקות ולשכב עם אחרים- דבר בו לא התנסיתי מעולם (לא שנמשכתי למישהו פשוט הסקרנות גרמה לי למחשבות). התחלתי לפנטז על דברים שונים מהעבר שפתאום התעוררו. יש לציין שפנטזיות מאז ומעולם הביכו אותי ותמיד התביישתי במיניות שלי. אני די מופנמת כשאני מול זרים, ומרגישה כאילו מין זה דבר "מלוכלך" לפעמים, למרות שאני ממש לא באה מבית דתי או שמרני במיוחד. אחת לזמן מה אני צופה בפורנו מסוג מסויים וזה מעורר ושוב אני מתביישת, ולא מעיזה לשתף את בן זוגי בזה ומסתירה בכל הכוח... בן זוגי מאוד משתדל "לענות על צרכיי" ברמה העקרונית אך אני מרגישה שכיום אנחנו "לא מדברים" באותה השפה כשזה נוגע למין. הדבר מאוד מדכא אותי ורציתי לשאול מה עושים עם זה... האם יש עתיד וניתן לשפר? באיזה אופנים (ייעוץ וכדומה)? רק המחשבה על ייעוץ או אפילו כניסה לחנות לאביזרי מין גורמת לי לרצות להסתגר בתוך עצמי מרוב בושה.
תודה מראש וסליחה שהארכתי
שימרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה בעיות... וסליחה מראש על האורך - תגובה
אורית פס04/08/2012טבעי שיש מחשבות וסקרנות על איך יכול להיות סקס עם פרטנרים אחרים ,אך עלייך לקבל החלטה האם את שומרת על הזוגיות שלך או לא,כפי שאת מתארת המצב כעת אינו אופטימי במה שנוגע לחיזוק הזוגיות ,אפילו מגעים של חיבה פחתו וזה יכול להתדרדר לריחוק וניכור.
את לא זקוקה בהכרח לחנויות מין,אלה לשיחה יותר פתוחה עם בעלך על כך שחשוב להגביר את תדירות יחסי המין ומה ניתן לעשות כדי להכניס בהם יותר ריגוש,פורנו אכן יכול לעזור להתעורר מינית ואין בכך כל רע ובודאי זו לא סיבה להתבייש ולהסתיר מבעלך,זוגות נעזרים בפורנו וזה מומלץ,למה שלא תצפו גם יחד?
גם אם את סובלת מחשק נמוך ומין כעת לא ממש מעניין אותך או אתכם,עליכם לקחת אחריות על כך,זה גם מקור להנאה וגם מקור לשמירת הזוגיות,ניתן לשפר ואם אינכם מוצאים את הדרך אז מומלץ לפנות לטיפול מקצועי של סקסולוג\ית. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה בעיות... וסליחה מראש על האורך - תגובה
אורית פס04/08/2012כבר עניתי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שימרית06/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)