טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי כמה שאלות ובעיות שהתעוררו אצלי לאחרונה.. לוקח לי הרבה זמן לגמור 7-10 דקות (בעבר היה לוקח הרבה פחות) אני מפסיק באמצע כי זה גורם לכאבים לאדמומיות ולנקודות אדומות כמו אקנה (PPP) ולעיתים גם למראה של עור יבש על האיבר. וכשאני משתמש בסבון כלשהו כדי שיהיה יותר "מחליק" אז אני מרגיש שאותו חומר סיכה נכנס לתוך איבר המין וגורם לתחושת שריפה.. וזה גורם לי גם להפסיק
יעני אני יוצא קירח מ2 הצדדים בלי יכולת לגמור כמו בנאדם נורמלי
יש הצעות ?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נסה שימוש בשמן שקדים טבעי,יתכן ויש יובש עורי שגורם לאי נוחות,ויתכן ששימוש בסבון מגביר את היובש. בקשר לאורך...7-10 דקות זה לא כל כך הרבה זמן ,גברים רבים היו רוצים להצליח למשוך יותר מ-2 דקות שזה מה שמרבית הגברים צריכים כדי לגמור. באם תגובת הגרוי העור לא חולפת גש לרופא עור ומין,שיבדוק ויתן מענה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד