כשההנאה שלהם על מתחרה זה מפריע לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשההנאה שלהם על מתחרה זה מפריע לי
    רחל
    04/08/2012

גידלתי 6 ילדים. שני בנים ושש בנות. אהבתי, דאגתי ושמרתי על כולם.
    כשהם היו קטנים, שמחתי לחבר אותם עם ילדים אחרים. הכל היה בסדר איתי כאימא. כל אחד והילדים שלי אונן וראיתי את זה בסדר גמור, ואפילו דאגתי לא להפריע בזה.
    אבל, כשהבן שלי הגיע לגיל שבו הוא התחיל לאונן לא בגלל שנעים לו לגעת בפין שלו אלא בגלל שהוא רואה מישהי שהוא נמשך אליה, אז זה גרם לי לקינאה ותחושת עילבון כאילו הוא בוגד בי.
    כשהבת שלי הגיעה לגיל 10 שבו היא כבר לא אוננה בלי לחשוב על מי, אלא התחילה לאונן בגלל גבר חתיך אז זה גרם לי לקנא ולהרגיש כאילו אני נבגדת.
    ואני רוצה להתמקד במה שאני מחפשת עליו מידע.
    וכך אותו הדבר עם כל הילדים שגידלתי. לפני שהם התחילו לחשוב על אובייקט מושך, הייתי פתוחה ואהבתי אותם מאוד ואהבתי שהם מאוננים. מהרגע שהם נמשכו לאנשים, הרגשתי נבגדת.
    ברור לי שזה לא נוראמלי, אבל לעולם חשבתי על הילדים שלי בצורה מינית. ומה שרציתי לדעת איך נקראת התופעה הזאת שכאשר ילד/ד מאונן על אובייקט משיכה אז זה מטריד אותי וכשהמיניות שלו לא נמשכת עדיין לאף אחד/ת זה פחות מטריד אותי.
    המיניות שלהם בכלל לא איימה עלי, להיפך, הייתי מסבירה ומעודדת אותם לאונן כפעילות בריאה. אבל, כל זאת עד אשר הבחנתי שהם נמשכים לאנשים ומגורים מהם.
    אז מה שרציתי לדעת איך קוראים לבעיה הזאת בספרות, אבל אני מאוד אשמח לשם ספציפי של ההפרעה כדי שאוכל להגיע באמצעות גוגל לקרוא בדיוק על הבעיה הזאת ולא בעיה של קינאה במיניות של הילדים כי אין לי בעיה כזאת. אני שלמה עם המיניות שלהם, המיניות שלהם לא מאיימת עלי, הם מאוננים וזה לא מפריע לי כל עוד הם לא מאוננים על משהו. זאת אומרת רק מרגע שהם הגיעו לגיל שבו האוננות היא על אובייקט משיכה, מתקיימת בעיה ורציתי לדעת איך תופעה כזאת נקראת.

בתודה
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כשההנאה שלהם על מתחרה זה מפריע לי - תגובה

אורית פס
    06/08/2012

אין שם ספציפי לתופעה אותה את מתארת,
    את צריכה לעבוד על עצמך ולקבל את עובדות החיים..ילדינו גדלים ומוצאים מושאי תשוקה ..ובהמשך בונים רשרים זוגיים.זוהי דרכו של עולם ,ואם את מתקשה לקבל זאת הייתי ממליצה להיעזר בגורם מקצועי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו