בעיה פיזיולוגית או פסיכולוגית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה פיזיולוגית או פסיכולוגית?
    רן
    05/08/2012

היי.
    יש לי בעיה גדולה ביחסי המין עם חברה שלי, הם אינם נמשכים מעל 2 דק' כי כמה שניות לאחר תחילת הסקס אני גומר ולא יכול לעצור את עצמי. רק בתנוחה כשהיא מעליי אז אני גומר אחרי הרבה זמן אבל בכל תנוחה אחרת אני גומר תוך שניות. ניסיתי להפסיק את הסקס כשאני על סף גמירה ולחכות ואז להמשיך אבל זה לא עוזר כי אני שוב עושה סקס כמה שניות וגומר.
    האם הבעיה היא פסיכולוגית או פיזיולוגית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה פיזיולוגית או פסיכולוגית? - תגובה

אורית פס
    05/08/2012

מהתאור שלך יש לך נטיה לשפיכה מהירה שזוהי בעיה נפוצה וניתנת לטיפול,
    אכן בתנוחה בה האשה למעלה לוקח יותר שמן לגבר לגמור.
    יש מס' אופציות טיפוליות ,אחת מהן היא לתרגל באוננות וללמוד לשלוט טוב יותר במועד השפיכה,בהתחלה לבד ואם יש בת זוג שגם מוכנה לשת"פ אז בהמשך מתרגלים גם איתה,
    בנוסף אפשר להקהות מעט את התחושה עם קונדום או ספריי[או קרם] השהיה ,,להאריך במשחק מוקדם ועוד.
    אם לא יועיל ניתן לפנות לטיפול מיני למס' פגישות לטיפול בבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה פיזיולוגית או פסיכולוגית? - תגובה - תגובה

אורית פס
    05/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה פיזיולוגית או פסיכולוגית? - תגובה - תגובה - תגובה

אורית פס
    05/08/2012

סליחה....לא התיחסתי לשאלתך אם פסיכולוגי או פיזיולוגי....בעית שפיכה מהירה איננה פיזיולוגית וגם לא קשורה להיבטים פסיכולוגיים עמוקים בד"כ,פשוט זה ענין של למידה איך לקחת את הזמן ולהגביר את הריגוש המיני במתינות ולא הפיק חד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו