מתוסכל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכל...
    שמעון
    06/08/2012

שלום, אני בן 24 ויש לי בעיה שמאוד מסתכלת אותי בתחום הזוגיות עם החברה,
    אנחנו ביחד שמונה חודשים ואני כל פעם חושב על הקטע של הגודל של האקסים שלה יותר גדול משלי, אנחנו מדברים על הכל והיא סיפרה לי שהיה לי שלושה ידידים שהיא עשתה להם ביד שהיא טוענת שהיא לא רצתה וזה ככה יצא ואני תמיד חושב על זה, וזה מסתכל אותי שהבחורה שלי הייתה עם עוד גברים וראתה כמה איברי מין שיותר גדולים משלי ונהנתה מהם, ובנוסף אני גם מבואס מהגודל של איבר המין שלי שהוא 15 ס''מ ו4.5 בעובי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכל...

הוספת תגובה

• מתוסכל... - תגובה

אורית פס
    06/08/2012

איש מאתנו לא מושלם ועלינו להשלים עם הנתונים בהם בורכנו שלא ניתנים לשנוי,מרבית הגברים לא מרוצים מגודל אבר מינם גם כשהוא תקין לגמרי כמו במקרה שלך ..וחבל,
    ובאותו ענין ,חבל שאתה נותן לעצמך לאבד בטחון בגבריות ובתחושת הערך העצמי שלך,גבריות ממש לא נקבעת עפ"י סמ' יותר או סמ' פחות ,יש אינספור דרכים להיות עם סקס אפיל,אטרקטיבי ,גברי ומאהב טוב ,שאל את חברה שלך מדוע נמשכת אליך ומדוע בוחרת להיות איתך,נראה שאתה זקוק לחיזוקים אלו ויכול לקבל אותם ממנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוסכל..

שמעון
    06/08/2012

אני מתוסכל ואני כל היום חושב על הגברים שהיא הייתה איתם ובמיוחד בקטע של סטוצ'ים, וגם יש לנו בעיה נוספת היא יכולה לגמור רק שאני למטה היא אומרת שהיא לא מרגישה כלום שאני למעלה וזה מתסכל אותי גם בגלל שהיא אמרה לי שלאקס שלה היה ממש גדול, ואני חושב שהיא יכולה להנות עם גבר שהוא למעלה רק אם יש לו גדול אחרת היא לא כל כך מרגישה ופחות נהנת, ואני מתבאס על זה אני תמיד למטה, וגם כשאני מכניס אני מרגיש שהוא נכנס בקלות בגלל שהחבר שלה לשעבר הרחיב לה אותו או משהו בגלל שהנרתיק שלה ממש גדול וגם על זה אני חושב תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, מחכה לתשובה, תודה רבה

שמעון
    09/08/2012

שלום, אני עדיין מחכה לתשובה מההודעה הקודמת שלי, תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוסכל.. - תגובה

אורית פס
    18/08/2012

כל אשה גומרת בדרך ייחודית משלה [בניגוד לגברים שמרביתם גומרים בדרך דומה] ,חבל להתעקש על כך,אתם יכולים להנות משלל תנוחות מגוונות אך לצורך גמירה שלה היא צריכה להיות למעלה וחבל להתבאס מזה כל כך,
    בקשר למחשבות המטרידות שלך על אקסים שלה,אני מציעה לך לפנות לטיפול,משום שלא סביר כל היום לחשוב על האקסים של בת הזוג,יש כאן סבל ומצוקה ואתה יכול להרוויח מלדבר על כך עם איש מקצוע. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו