מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתוסכל...שמעון06/08/2012
שלום, אני בן 24 ויש לי בעיה שמאוד מסתכלת אותי בתחום הזוגיות עם החברה,
אנחנו ביחד שמונה חודשים ואני כל פעם חושב על הקטע של הגודל של האקסים שלה יותר גדול משלי, אנחנו מדברים על הכל והיא סיפרה לי שהיה לי שלושה ידידים שהיא עשתה להם ביד שהיא טוענת שהיא לא רצתה וזה ככה יצא ואני תמיד חושב על זה, וזה מסתכל אותי שהבחורה שלי הייתה עם עוד גברים וראתה כמה איברי מין שיותר גדולים משלי ונהנתה מהם, ובנוסף אני גם מבואס מהגודל של איבר המין שלי שהוא 15 ס''מ ו4.5 בעובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוסכל... - תגובה
אורית פס06/08/2012איש מאתנו לא מושלם ועלינו להשלים עם הנתונים בהם בורכנו שלא ניתנים לשנוי,מרבית הגברים לא מרוצים מגודל אבר מינם גם כשהוא תקין לגמרי כמו במקרה שלך ..וחבל,
ובאותו ענין ,חבל שאתה נותן לעצמך לאבד בטחון בגבריות ובתחושת הערך העצמי שלך,גבריות ממש לא נקבעת עפ"י סמ' יותר או סמ' פחות ,יש אינספור דרכים להיות עם סקס אפיל,אטרקטיבי ,גברי ומאהב טוב ,שאל את חברה שלך מדוע נמשכת אליך ומדוע בוחרת להיות איתך,נראה שאתה זקוק לחיזוקים אלו ויכול לקבל אותם ממנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסכל..
שמעון06/08/2012אני מתוסכל ואני כל היום חושב על הגברים שהיא הייתה איתם ובמיוחד בקטע של סטוצ'ים, וגם יש לנו בעיה נוספת היא יכולה לגמור רק שאני למטה היא אומרת שהיא לא מרגישה כלום שאני למעלה וזה מתסכל אותי גם בגלל שהיא אמרה לי שלאקס שלה היה ממש גדול, ואני חושב שהיא יכולה להנות עם גבר שהוא למעלה רק אם יש לו גדול אחרת היא לא כל כך מרגישה ופחות נהנת, ואני מתבאס על זה אני תמיד למטה, וגם כשאני מכניס אני מרגיש שהוא נכנס בקלות בגלל שהחבר שלה לשעבר הרחיב לה אותו או משהו בגלל שהנרתיק שלה ממש גדול וגם על זה אני חושב תמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, מחכה לתשובה, תודה רבה
שמעון09/08/2012שלום, אני עדיין מחכה לתשובה מההודעה הקודמת שלי, תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסכל.. - תגובה
אורית פס18/08/2012כל אשה גומרת בדרך ייחודית משלה [בניגוד לגברים שמרביתם גומרים בדרך דומה] ,חבל להתעקש על כך,אתם יכולים להנות משלל תנוחות מגוונות אך לצורך גמירה שלה היא צריכה להיות למעלה וחבל להתבאס מזה כל כך,
בקשר למחשבות המטרידות שלך על אקסים שלה,אני מציעה לך לפנות לטיפול,משום שלא סביר כל היום לחשוב על האקסים של בת הזוג,יש כאן סבל ומצוקה ואתה יכול להרוויח מלדבר על כך עם איש מקצוע. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)