אני במקום השני והחשיש במקום הראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני במקום השני והחשיש במקום הראשון
    נילי
    16/08/2012

היי אני בחורה שאוהבת לקיים יחסי מין ,אני מניחה שגם בעלי אבל זה לא כל כך נראה ככה,בעלי מעשן חשיש כל ערב שהוא חוזר מהעבודה למעט ערב שישי (לא מדליק אש בשבת) אז נוצר מצב שאנחנו מקיימים יחסי מין רק בשבתות בבוקר. בנוסף אנחנו מאוד רוצים ילדים נוספים (יש לנו כבר אחת קטנה) אבל אני לא מוכנה לעשות לו ילדים תחת השפעת חשיש ויש לילות שאני מבקשת ממנו לוותר היום על החשיש שנוכל לקיים יחסי מין כי אני לא עושה לו ילדים תחת השפעת חשיש,והוא מעדיף את החשיש על להיות איתי!!! מאוד מאוד מאוד מתסכל ולא יודעת מה לעשות איך לפתור בעיה זו ללא ייעוצים ומפגשים גם הבנתי שהחשיש מדכא את הייצר המיני אצל גברים האם גם אצל הנשים? כי כבר חשבתי לדכא את הייצר המיני שלי גם למרות שאני נגד סמים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני במקום השני והחשיש במקום הראשון - תגובה

אורית פס
    18/08/2012

אני מבינה מדברייך שאת נגד עישון חשיש של בעלך ומתנה קיום יחסי מין אתו בכך שלא יעשן,נשמע לי כמו מאבק כוחות מתסכל משום שהוא כנראה בתלות ריגשית בעישון החשיש ולכן יעדיף את החשיש.
    הפתרון אינו לדכא את החשק המיני שלך ,ולא ברור אם אכן חשיש מדכא יצר מיני [בכמויות גדולות כן אך לא בשימוש סביר ]
    האם חשבת לקבל את בעלך על הרגליו כולל העישון.? האם חשבת לדבר אתו על כמה זה מפריע לך מבלי להשתמש בסקס כסנקציה? זה אף פעם לא תורם בזוגיות.
    האם יתכן שבעלך מקיים יחסי מין רק בשבתות משום שרק אז אינו עייף ויש לו יותר זמן פנוי.? אני לא חושבת שכל מעשני החשיש לא מקיימים יחסי מין והבעיה נעוצה במקום אחר ולא בחשיש דווקא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נילי

mosha
    26/08/2012

היי צרי קשר לפי הכינוי שלי באתר אשמח לדסקס איתך בענין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו