מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פספוס גלולהשיר19/08/2012
היי, אני עם גלולות כבר 4 חודשים (פמינט אם זה משנה), בשבוע האחרון יצא לי לפספס 2 גלולות עקב לוז מטורף.. אני כרגע לא מקיימת יחסי מין , אבל הבנתי שזה לא טוב לפספס ורציתי לדעת מה קורה כרגע? איך אני אמורה להמשיך עם הגלולות שנשארו לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שעוזר לי לא לפספס...
שרית הספרית27/08/2012מותק, לא נורא, זה קרה לי מלא פעמים...
אם היית מקיימת יחסי מין אז לא היית יכולה להסתמך על הגלולות בגלל שפספסת והיית צריכה קונדום או משהו אחר כי זה פוגם ביעילות.
בכל אופן, תנסי למצוא שיטה שתזכיר לך - אולי לפני שאת מצחצחת שיניים? לפני ארוחת הצהריים? כל דבר שהוא קבוע בסדר היום שלך, כולל סופ"ש...
האמת שלי מה שהכי עזר בסוף זה מזכירונט שזה שירות חינם שמגיע גם לך כי מקבל אותו מי שלוקחת פמינט - את מקבלת סמס בשעה המתאימה וככה זוכרת לקחת את הגלולה בזמן. לי זה עזר מאד אחרי הרבה פספוסים ושיטות...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי, כאילו שאני עוזרת ברמזים...
שרית הספרית27/08/2012לא כתבתי לך שקוראים לזה מזכירונט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפספוס גלולה - תגובה
נטע ידיד29/08/2012במידה ושכחת שתי גלולות ברצף עליך להמשיך לקחת את הגלולות כרגיל ולא לקיים יחסי מין לא מוגנים (עם קונדום) בחודש הזה . אם נשארו לך בחפיסה פחות מ7 גלולות ההמלצה היא לקחת את החבילה הבאה ברצף ללא הפסקה.בכל מקרה אני ממליצה להתייעץ עם רופאת נשים ולפעול בהתאם להנחיותיה.
אני ממליצה לך לבחור זמן מתאים שבו את לוקחת גלולות, אם הלוז שלך מטורף עדיף לקחת בבקרים עם צחצוח השיניים או בצמוד למשקה של הבוקר, משהו שיהפוך את זה להרגל קבוע שאי אפשר בלעדיו או לרשום לך תזכורת יומית בסלולרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפספוס גלולה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר31/08/2012חכי עד המחזור הקרוב, אחריו תתחילי ת'גלולות מחדש והכל בסדר....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)