מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מיישרים זין עקום??Alex01/02/2007
שלום רופאים!
הזין שלי נוטע לימין והוא ניראה כמו בננה..
אכשיו אני יודע מה תגידו שזה לא משנה וכ'ו.
אבל בבקשה תגידו איך אפשר ליישר אותו, עם אפשר ליישר אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פין עקום נובע מחיתוך לא סימטרי
פיצוי וצדק16/08/2012פין עקום נובע מחיתוך לא סימטרי של הערלה,
נימול יכול להגיש תביעה עד גיל 25 בלבד, הסיבה לכך היא ש- 7 שנות ההתיישנות נספרות מהגיעו לגיל 18. אף על פי כן, ברגע שהוגשה התביעה ההתיישנות מוקפאת, ואין כל מניעה שההליכים יימשכו גם לאחר שהנימול עבר את גיל 25.
סכום התביעה עד 500000 ש''ח
פין עקום - בארץ זה ממש מגיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע ק מ ת !!!
ד``ר עידן מיליצ`ר01/02/2007הסיבה והתופעה של עקמת הפין תואר לראשונה ב-1561. עקמת הפין יכולה להיווצר עקב מספר סיבות. באופן טבעי (אם אפשר להגדיר זאת כך) עקב אי-סימטריה בגופים המחילתיים של איבר המין, או כתוצאה מפגיעה ומחלה.
לעקמת קראו גם,מחלת המלכים, מכיוון שלואי ה-14 סבל מעקמת. הוא טופל ע"י פיירונה. עד היום מכנים עקמת גם בשם מחלת פיירונה. שכיחות העקמת בגיל 50-70 היא כ-66 מקרים לכל מאה אלף גברים, אך יש תיעוד גם לקיומה בגילאים צעירים.
הבירור של העקמת יכול להסתכם בבדיקה גופנית אך יש מקרים בהם יש צורך בבדיקות אולטרא סאונד ו-MRI של האיבר. כמו כן באלו הסובלים מבעיות זקפה, יש לערוך בדיקת דופלר-דופלקס דינאמי של איבר המין.
הטיפול יכול להיות ממצב של חוסר התערבות, דרך טיפול תרופתי ועד התערבות כירורגית.
הטיפול יכול להיות ממתן ויטמין E המשפר את מבנה של הגופים המחילתיים ומרכך הסתיידויות שנוצרות סביב העקמת, דרך מתן תרופות כמו: Interferon Potaba Colchicine כל אלו תורמות לפירוק רקמות קשות. מתן אחת מאלו במשך שלושה חודשים לפחות נמצא יעיל בחלק מהמקרים.
ניתוחים: יש ניתוח על שם נסביט אשר בו מיישרים את עקמת הפין ומתקנים את העיוות. תוצאות ניתוח זה טובים ושעורי ההצלחה הם כ-80% עם אחוז נמוך של חזרת העקמת. החיסרון של הניתוח הוא בקיצורו של איבר המין. ניתוח אחר penile placation דומה לניתוח על שם נסביט אך עם טכניקה אחרת שאינה מקצרת את איבר המין אך חסרונה בתפרים שעלולים לגרום לאי נוחות וכאב. ניתוח על שם לו: טכניקה שהחלה לפני מספר שנים שאינה אמורה לפגוע בפין עצמו.
בכל ההתערבויות המטרה היא שלא תהייה פגיעה בתפקוד המיני ו/או כאבים בזמן זקפה. יש מצבים בהם הניתוח "לא מספק את הסחורה" ויש לבצע ניתוח חוזר.
עם כל מה שכתבתי חשוב כמובן לעבור אבחון מקצועי אצל אורולוג. הרופא יקבע את מהות וחומרת העקמת כל זאת על מנת להגיע לחלטה מתי, אם, ואיך לטפל תרופתית ו/או מתי לעבור להתערבות כירורגית.
מתוך מה שכתבת אני בספק אם אכן אתה לוקה בעקמת כזו המצריכה התערבות כלשהי. אני מבין שאתה מצליח לקיים יחסי מין ללא כל קושי. מכאן שמעבר לעניין האסטטי, אין מקום להתערבות. שוב, חשוב להגיד שוב שהדבר הנכון יהיה לפנות לאורולוג לאבחון מקצועי ומהימן!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהgt
בני01/08/2010אני בן 19 ויש לי את זה אני חושב שזה נובע מאוננות לא נכונה
אשמח לדעת אם יש טיפול טבעי ליישור האיבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהgt - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר21/07/2012לא סביר שזה מאוננות לא נכונה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין טיפול טבעי ליישור העקמת
06/08/2010וברוב המקרים זה לא מצריך שום טיפול.
אגב, לא כל מה שטבעי בריא, ולא כל מה שבריא טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה הדרך לישר אותו
אז מה עושים?10/07/2012נווו איך מישרים אותו?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה הדרך לישר אותו - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר19/08/2012חיים איתו בשלום....ואם זה מפריע לתפקוד המיני, פונים לאורולוג.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת בלי קשר לברית
נויה05/06/2016היי,חבר שלי נולד מהול ויש לו עקמת יותר מ70 מעלות ללמעלה. ממה זה יכול להיות? הוא בן 25
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)