טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מעשנת כ-20 סיגריות ליום. קיבלתי מהרופא שלי מירשם לגלולות פמינט, אך הוזהרתי שהשילוב של גלולות ועישון הינו מסוכן. רציתי לשאול מהי הכמות של הסיגריות אותה אני יכולה לעשן על מנת שהשילוב לא יהיה מסוכן מדי עבורי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נכון שיש מלא שמעשנות עם גלולות ולרוב לא קורה כלום, אבל אל תקחי סיכון, אני מכירה מישהי שלמה איתי שחטפה מהשילוב הזה אירוע מוחי, ואני מדברת איתך על בחורה בת 25
תאמיני לי תעשי הכל כדי להיגמל מהעישון, אמא של החבר הכי טוב שלי עכשיו חולה במחלת ריאות מאוד קשה עקב עישון מאסיבי של הרבה מאוד שנים, וזה כבר פעם שניה שהיא מגיע לשיקום אחרי אישפוז מאוד קשה, וזה נגרם לה רק מהסיגריות.!!!
בהצלחה ושבוע מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כן גלולות פמינט או לא, עישון א בריא בכלל! וכדיא לך להפסיק בגלל מיליון סיבות אחרות ולא רק בגלל הגלולות. אני מכירה אישית כמה אנשים שחלו קשה בגלל סיגריות.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד