ירידה בזיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בזיקפה
    משה
    26/08/2012

אני בן 52 . אינני סובל מבעות בריאותיות. היו לי מספר מקרים שמספר דקות (כשלוש) לאחר תחילת קיום יחסים מין חלה ירידה מלאה בזקפה.
    החלטתי לשים טבעת מסיליקון לשמירת הזקפה. ידוע לי שאסור להשאיר אותה זמן ממושך מחשש לנזקים.
    להפתעתי הטבעת (למרות שהצמדתי אותה בהתאם להוראות) בכלל לא שמרה על הזקפה והאיבר מיד נפל.
    לאחרונה המצב השתפר. אני מקיים יחסי מין באופן מוצלח (זקפה ממושכת של למעלה מחמש דקות) ללא צורך בטבעת.
    למרות זאת אני עדיין מעט מודאג. מדוע הטבעת לא הצליחה לשמור על הזקפה? האם ייתכן שיש לי דליפה ורידית?
    במקרה ויש דליפה ורידית לאחר כמה זמן יש ירידה מלאה בזקפה? זה שלאחרונה יש לי זקפה מלאה וטבעית שולל את האפשרות לדליפה ורידית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בזיקפה

הוספת תגובה

• ירידה בזיקפה - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    31/08/2012

יש אפשרות לכל דבר שכתבת. יהיה נכון לפנות לאיבחון והמלצה לטיפול. פנה לאורולוג המומחה בתפקוד מיני.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו