שפיכה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת
    א
    14/05/2007

שלום לכולם
    אני בן 24 ואני סובל ,
    כדאי שאתחיל מהתחלה, בגיל 17 ניסיתי בפעם הראשונה לקיים יחסי מין עם מי שהייתה חברה שלי אז, הרבה לפני שהורדתי את המכנסיים כבר גמרתי, אין צורך להרחיב עד כמה זה דפק לי את התפקוד אז ועד היום.
    עם אותה חברה לא שכבתי מעולם, פעם ראשונה שקיימתי יחסי מין היו לפני שנה כשהייתי בחו"ל
    וגם אז כמובן שגמרתי תוך כמה שניות אבל הצלחתי להמשיך לתפקד איכשהו עד שגם היא גמרה (!)
    בנוסף אני מאונן המון כל יום ולפעמים גם כמה פעמים ביום.
    מה שמפתיע שאני יכול לגמור וישר להמשיך , כלומר אין לי איזה נפילה דרסטית בכוח או בחשק כשאני גומר...(מוזר) תאורטית אני מסוגל לגמור הרבה פעמים רצוף אחד אחרי השני.
    חשוב לציין שאני ביישן מאוד מאז שאני זוכר את עצמי (כשכולם רקדו סלואו בכיתה ו אני לא הייתי מסוגל, פשוט התביישתי מידי) יש לי בעיה קשה של ביטחון והערכה עצמית למרות שאני לא נראה רע
    בנות התחילו ומתחילות איתי ואני אפילו לא מעז להחזיר להם טלפון...
    אני מודע לכך שהבעיה שלי קשה ואני באמת צריך ללכת לפסיכולוג, אך פה ישנה עוד בעיה, שלי, עם כל הנושא של טיפול פסיכולוגי, קראתי כל מה שניתן על בעיות מהסוג שלי אני חושב (רק חושב) שאפילו הצלחתי להגיע לשורש הבעיה שלי וממה היא נובעת אבל איך פותרים את זה?
    אני בטוח שברגע שאתחיל לקיים יחסים באופן יותר שוטף זה כבר יעזור מאוד כי זה יוריד את כל הלחץ הגדול שאני מרגיש כלפי סקס כרגע (תבינו כשהייתי רק בן 12-13 אמרתי לעצמי שהדרך היחידה שלי להצליח עם בנות זה אם אני אזיין ממש ממש טוב...איזה לחץ!)
    הבעיה היא שזה כמובן סוג של מילכוד 22 - אני לא מקיים יחסים כי אני נבוך נורא וביישן ואני נבוך וביישן בגלל שאני לא מקיים יחסים...
    התסכול רק גדל ואני לא יודע מה לעשות,
    ברור לי שבסוף אני אמצא אהבה ואז כל זה לא ישנה לי כל כך אבל אני בחור בן 24, נראה טוב, אינטיליגנט ומוכשר, אני רוצה להנות ממין כמו כל אחד אחר וגם מסקס מזדמן אני רוצה להתחיל עם מישהי בפאב ולדעת שאני יכול ללכת עד הסוף
    אני יודע שבוודאי לא תוכלו לעזור לי בכלל דרך הפורום , הפתרון שלי הוא כנראה על ספת הפסיכולוג אבל רק כדי לפרוק את זה מהלב הייתי צריך לכתוב משהו.
    תודה על ההקשבה (או יותר נכון הקריאה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• אכן סיפור נוגע ללב, אבל....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    14/05/2007

כפי שכתכת יהייה נכון שתיגש לייעוץ מקצועי ותקבל מענה גם לדימוי הביטחוןם והערך העצמי שלך, וגם לגבי השפיכה!
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו