טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני וחבר שלי כבר שנה וחצי ביחד ומהפעם הראשונה ועד עכשיו כואבת לי הבטן אחרי שאנחנו שוכבים ... חשוב לציין שאני וחבר שלי שוכבים ללא אמצעי מניעה ואני לא לוקחת גלולות ... אני בת16 אני שואלת אם אני יכולה לקחת גלולות ...? ואם זה יעשה לי משהו....? ואיזה גלולות אני יכולה לקחת ... ? הכאבי בטן בדרך כלל זה אחרי שאני וחבר שלי שוכבים זה מתחיל והכאבי בטן מסתיימים רק אחרי שעה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
סתום תפה אם לא מתאימה לך השאלה אז לך תמות יבן זונה שרמוטה מי אתה בכלל שתיתערב יזיין שאמא שלך תלך לנערות ליווי בן של זונה ילד מסכן בן 13 לא היתה לך זיקפה עדיין אתה כבר פותח תפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ממליצה לך ללכת לבדיקה רפואית בהקדם, זה לא אחראי לתת תשובה דרך המייל ללא בדיקה. אין סיבה שאחרי סקס יהיו לך כאבי בטן ולכן חשוב שתבדקי. תפני לגניקולוגית. אם את לא רוצה שהוריך ידעו מכך את יכולה לחפש היכן יש מרפאה למתבגרים באזור המגורים שלך. תוכלי לקבל מידע על כך גם מ"דלת פתוחה" או מ"האגודה לתכנון המשפחה" .
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד