טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אהלן. אני יוצאת עם בחור בן 30 שלא היה עם אף אשה לפני. אף פעם. (גם לא עם גבר). הוא מתקשה ממש לגמור וכשכבר מגיע הרגע המיוחל אז יוצא לו שתן. ולא דליפה קטנטונת אלא זרם. (זה לשמחתי קורה בחוץ). זה כבר קרה יותר מפעם אחת. הוא אומר שכשהוא לבד, אין בכלל בעיה. הוא גומר, ללא קושי, הכל תקין. הוא כן נמשך אלי, כן נהנה מהמגע בינינו, מאוד אוהב.. גם מצידי אני מאוד בסדר איתו - לא מלחיצה, סבלנית, מקבלת, אוהבת..
מה יכולות להיות סיבות לזה? מה קורה שם במערכת הזו? ובעיקר - איך מטפלים בזה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
במצב הזה הוא יכול ללכת לבד, אני בטוחה שבטיפול נכון ינסו לזמן אותך לפגישה אחרי כמה מפגשים איתו . עצם זה שהוא ילך בהתחלה לבד יכול לאפשר יותר פתיחות מצידו בשיח עם המטפל כך שזה נכון מכל בחינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד