מודאג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאג
    שאלה
    31/08/2012

שלום מכובדיי....
    אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית לגבי המקרה שלי..
    תודה מראש על העזרה..

אני בן 27, מהנדס בהשכלתי.....
    מגילאי התיכון ועד היום תמיד חיפשתי קשר רציני...אך ללא הועיל...אני בחור מאוד ביישן ובאמת שלא חסר לי כלום. במסגרת תפקידי באוניברסיטה כחלק מהסגל האקדמי אני בא במגע רב עם סטודנטיות...אבל שוב הקושי שלי הוא בלהתחיל...
    תמיד שאני רואה מישהי שמוצאת חן בעייני אני נסגר ונלחץ...ומתחיל להגיד לעצמי למה היא לא מתאימה לי..כל הזמן יוצא שאני מאוד מתבאס על עצמי מחדש וזה חוזר על עצמו כמו גלגל...כמובן שאני מנסה דרך אתרי הכרויות וכו' אבל ללא הצלחה.
    יש לציין שלעולם לא הייתי בקשר רציני עם מישהי אלא רק סטוצים שלא עלו יפה...ועוד דבר נוסף...שאני חייב לציין...שאני בתול....
    אני מנסה לשנות תפיסה עצמית ואפילו נרשמתי לקואצ'ר שיעזור לי בעניין...
    אני מאוד מאוד רוצה מישהי אבל שוב יש בי מחסומים פסיכולוגיים שעוצרים אותי..
    מה אתם חושבים על המקרה...? האם לאור העובדה שאני בן 27, בתול ללא מערכות יחסים בעבר יכול להיות שאני צריך איזה טיפול נפשי...(אני מאוד רציני בקשר לשאלה הזו)..
    אני יודע שיש היום המון סטיגמות בעיקר מהבנות על בנים בתולים אך אני חושב שבגילי זה ממש פדיחות להישאר עדיין בתול.
    אני גם לא מסוגל ללכת לנערת ליווי בגלל המצפון שלי וגם בכל הקטע הקשור למחלות מין.
    אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית בעניין...
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאג

הוספת תגובה

• מודאג - תגובה

נטע ידיד
    01/09/2012

המצב שאתה מתאר מוכר וידוע, אני בטוחה שזה אינו מקל עליך לדעת את זה, אני כן יכולה להבטיח לך שיש פתרון לבעיה. הפתרון שאני מכירה הוא פנייה לטיפול מיני. טיפול מיני אינו מתמקד רק בבעיות בתפקוד המיני אלא גם בקשיים ביצירת קשר. הטיפול המומלץ בעיני הוא טיפול סרוגייט, זה הטיפול המקדם ביותר במקרה שלך למרות שכל טיפול נכון יכול לעזור. ממליצה לך לקרא על כך יותר באינטרנט. מתוך ניסיון טיפולי אנ יכולה להבטיח לך שניתן לפתור את הבעיה בליווי טיפולי מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו