בעיה מציקה עם החבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מציקה עם החבר
    שני
    03/09/2012

היי, יש לי חבר מזה כמה חודשים (אנחנו בני 24) ולצערי יש בעיה שחוזרת על עצמה והאמת, זה כ"כ מציק לי שכבר עלו בי מחשבות אם לסיים את הקשר בגלל זה..

אז ככה, הוא טוען שמהרגע שאנחנו מתחילים את האקט של החדירה (למרות המשחק המקדים) הוא לא מצליח לגמור בכלל במשך חצי שעה כך שבמשך כל הזמן הזה (לפעמים אפילו יותר מ-40 דקות) אנחנו שוכבים ומגיע רגע שזה מתחיל כבר להציק ואני פשוט מחכה שהוא יגמור.

פעם אחת עקצתי אותו על זה ונפלט לו שהוא יכול לגמור על ההתחלה אבל הוא בוחר להשהות את זה כדי שהוא לא יגמור מהר. אח"כ כשזה חזר על עצמו הוא פתאום אמר שהוא לא התכוון לאמירה ההיא ושחרר איזה תרוץ מתחכם ושוב זה חזר חלילה. אני חייבת להגיד שבחצי שעה הזאת אני כן מנסה לגרות אותו ועושה כל מיני דברים אבל באיזשהו שלב זה כבר הופך להרגשה לא נעימה למטה. לפעמים הוא לא מצליח לגמור בכלל ואז אחרי חצי שעה אני עוד צריכה לענג אותו בדרכים אחרות כדי שיגמור וזה אחרי שהוא "עייף אותי". זה לא צריך להיות ככה..עם החבר הקודם שלי, הוא היה גומר אחרי רבע שעה ואז היינו מחכים קצת ואח"כ שוב עושים אבל הוא לא מוכן לגמור גם אחרי 10 דקות ואז זה נהיה סיוט. איך אני מסבירה לו שמה שהוא עושה פשוט גורם לי לא לרצות לעשות כלום איתו? אני כבר לא יודעת אם אני הבעייתית פה...אוף חייבת עצות.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מציקה עם החבר

הוספת תגובה

• בעיה מציקה עם החבר - תגובה

אורית פס
    08/09/2012

החבר שלך סובל מבעיה שנקראת שפיכה מעוכבת,פעמים רבות גברים אלו לא חושבים כלל שיש להם בעיה אך בנות זוגם סובלות ואז הם מגיעים לטיפול,
    כדאי לך למצוא דרך עדינה להסביר לחבר שיש לו בעיה שתיפתר באמצעות טיפול,ואת לא חייבת להמשיך להסכים לחדירות של 40 דקות שגורמות לך לכאב ולסיוט,עד הטיפול נסו לגמור במין חיצוני ללא חדירות ממושכות כל כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו