כשאני מוצץ לגבר אני מתעייף מהר מידי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשאני מוצץ לגבר אני מתעייף מהר מידי
    יניב
    11/09/2012

אני נותן מין אוראלי לגברים סטרייטים שאני מכיר. הם אוהבים שאני בולע להם את הזרע, ואני אוהב לבלוע כי קראתי שיש בזה חלבונים ומאריך חיים.
    הבעיה שלא תמיד הם זמינים ואני לא בולע לגברים זרים שאני לא מכיר אלא רק לאותם 6 גברים שאני מכיר בתדירות של פעם בשבועיים לאחד מהם, כשיש לי ולהם זמן והעיתוי מתאים.
    במין האוראלי לפעמים יש לי מצבים שהאף סתום, ואז אני נושם דרך הפה, אבל זה מפריע לי מאוד גם לתת מין אוראלי וגם לנשום דרך הפה. האם יש משהו שעוזר להיות יותר אנרגתי, לנשום דרך האף, למצוץ לאורך זמן בלי להתעייף ?
    אני רוצה לציין שאני מוצץ כבר מגיל 13, ובמשך 17 שנים לא היתה לי בעיה של התעייפות והייתי מושך את הזמן כמה שיותר זמן בלי להתעייף. הייתי יכול למצוץ במשך שעה או שעתיים ולא הייתי מתעייף. אני מאוד מתגרה למצוץ, ואהבתי את זה מאוד במשך כל השנים, וההנאה הזאת (למצוץ) זו מתנה שאלוהים נתן לי, אבל כשאני מגלה שבשנים האחרונות אני מאבד את היכולת שלי בגלל התעייפות אז אני מוטרד מאוד מאובדן ההנאה שלי.
    פתאום עכשיו, מגיל 30, כבר ארבע שנים (אני כיום בן 34) שאני מתעייף, ורוצה שהגבר יגמור מהר, ומבקש ממנו שיאונן רק שיגמור. האם יש דרך להחזיר את היכולת שלי למצוץ לאורך זמן בלי להתעייף מזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כשאני מוצץ לגבר אני מתעייף מהר מידי - תגובה

11/09/2012

בגיל 30 אתה אמור להיות בכושר ואם זה לא כך - תקפיד על כך.
    וכדאי גם לגשת לרופא אא"ג לבדוק למה האף סתום כל כך הרבה זמן , מה שגם מקשה עליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו