טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
למה אני מתכוונת? מאז שאני זוכרת את עצמי אני גומרת משכיבה על הבטן וחיכוך של הדגדגן על שטיח, מזרון וכו'. הבעיה מתחילה כשאני מנסה לגמור בדרך אחרת - והסיבה שאני מנסה למצוא דרך אחרת - כי זה נורא קשה לגמור ככה במהלך יחסי מין (על הבטן וע"י חיכוך). שכבתי שעות על הגב בנסיונות לגמור. עבדתי עם לובים, וויברטורים ולפעמים רק אצבעות. הצלחתי פעם אחת ויחידה לגמור ככה כמו שאני גומרת על הבטן וזה היה אחרי בערך שעתיים (ואני לא מגזימה) שהייתי עם הויברטור על הדגדגן.
זה הגיע למצב שאני צריכה כל כמה ימים לקנות חבילה חדשה של בטריות! בטריות היום זה לא זול!! :)
בקיצור, האם יש משהו שאתה חושב שאני יכולה לעשות? זה באמת נורא חשוב לי, אני בנאדם מאוד מיני ובא לי לגמור כמו כולם ולהרגיש נורמלית!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד