לא גומרת כרגיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומרת כרגיל
    נ
    18/09/2012

למה אני מתכוונת? מאז שאני זוכרת את עצמי אני גומרת משכיבה על הבטן וחיכוך של הדגדגן על שטיח, מזרון וכו'. הבעיה מתחילה כשאני מנסה לגמור בדרך אחרת - והסיבה שאני מנסה למצוא דרך אחרת - כי זה נורא קשה לגמור ככה במהלך יחסי מין (על הבטן וע"י חיכוך). שכבתי שעות על הגב בנסיונות לגמור. עבדתי עם לובים, וויברטורים ולפעמים רק אצבעות. הצלחתי פעם אחת ויחידה לגמור ככה כמו שאני גומרת על הבטן וזה היה אחרי בערך שעתיים (ואני לא מגזימה) שהייתי עם הויברטור על הדגדגן. זה הגיע למצב שאני צריכה כל כמה ימים לקנות חבילה חדשה של בטריות! בטריות היום זה לא זול!! :) בקיצור, האם יש משהו שאתה חושב שאני יכולה לעשות? זה באמת נורא חשוב לי, אני בנאדם מאוד מיני ובא לי לגמור כמו כולם ולהרגיש נורמלית!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת כרגיל

הוספת תגובה

• לא גומרת כרגיל - תגובה

25/09/2012

את מתארת תופעה מוכרת ונפוצה - הרגלת עצמך לגמור בדרך מסויימת במשך שנים וכאת הגוף שלך רגיל לדרך זו.

כדי לשנות את הרגלי האוננות (למרות שאיני מבין מדוע זה חשוב לך, אם את מסוגלת לגמור בקלות יחסית בדרך בה התרגלת...) - צריך להיגמל לחלוטין מהדרך אליה התרגלת ולנסות את הדרך החלופית. גם אם זה מצריך זמן, סבלנות ובטריות (יש נטענות).

אגב, הצורה בה את גומרת ע"י חיכוך הינה נורמלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו