ירידה בליבידו בגיל צעיר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בליבידו בגיל צעיר.
    עופר
    23/09/2012

שלום,
    אני בן 21 ובשנה האחרונה חוויתי ירידה משמעותית בחשק המיני שלי.
    אני לא נמצא תחת איזה לחץ כבד במיוחד, ובאמת מאוד מאוד קשה לי לחשוב על סיבה פסיכולוגית מודחקת שבגללה זה עשוי לקרות.
    הסברתי את הבעיה לרופא המשפחה שהיה בעיקר מבולבל ולא הבין בדיוק מה הבעיה(מכיוון שאני לא במערכת יחסים כרגע).
    ביצעתי בדיקות דם ורמות הטסטוסטרון תקינות.
    ביחד עם הירידה בחשק המיני הגיעו גם בעיות זקפה.
    אני לא מגיע לזקפה כלל ללא מגע ממושך(שום גירוי ויזואלי לא מעורר אותה).

העניין מעסיק לי את הראש לא מעט ואני מוצא חלקים נכבדים מהיום חושב במקום על סקס, על הליבידו ועל התפקוד המיני שלי.
    כיום אני צופה בפורנו מדי פעם - זה סוג של "מבחן" עבורי מהו מצבי.
    כמו-כן אני מאונן בערך פעמיים-שלוש בשבוע. גם זה סוג של "מבחן".
    יכול להיות שהכנסתי את עצמי למעין מעגל כזה של חרדה?
    האם כדאי לי לנסות להפסיק עם המחשבות על הנושא? ייתכן שאם אני אפסיק עם כל המבחנים האלה הבעיה תיפתר מעצמה?

אשמח לשמוע את דעתכם,
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בליבידו בגיל צעיר.

הוספת תגובה

• ירידה בליבידו בגיל צעיר. - תגובה

נטע ידיד
    23/09/2012

נשמע לי שאתה מכניס את עצמך לחרדה מיותרת שגורמת לתגובות שליליות. המין מתחיל במוח ולכן אם תאמין שהלבידו שלך נמוך הגוף שלך יגיב בהתאם. לכל אחד יש תקופות של עליה בחשק מול ירידה בחשק, זה לא משהו רצוף וקבוע . החשק יכול להיות מושפע מגורמים רבים, לא תמיד הם ברורים באופן מידי. אני ממליצה לך להפסיק לחשוב על כך ולזרום. ככל שתערוך לגוף שלך יותר מבחנים כך רמת החרדה שלך תעלה והחשק המיני לרבות הזקפה יפגעו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו