מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםאג28/09/2012
מזה שנים רבות, גם אותי מטרידה סוגיית גודל הפין.
ניסיתי לדלות מידע בנושא באמצעות האינטרנט, אך מסתמן שכולם שרלטנים שמנסים להפיח תקוות שווא.
ברור לי שלא ניתן להאריך ולעבות את הפין באמצעות גלולות למיניהן, משאבות, "מכשירי הארכה מהפכניים" וכו'.
בניגוד לחלק ניכר מן האוכלוסיה, גודלו של איבר מיני מתחת לממוצע. אין ספק בכלל, הוא מוגדר כאיבר יחסית קטן.
אני בן 31 וגודלו בעת זקפה הינו 10-11 ס"מ.
יש לציין, ששכבתי עם מעט בנות יחסית, מכיוון שאני נמנע מלהגיע לסיטואציות מיניות בשל גודלו של איבר מיני.
זה גורם לי לחוסר ביטחון אדיר במיטה, מבוכה והמנעות.
אני מקבל טיפול אצל פסיכולוגית מזה מספר חודשים, אך דבר לא עוזר.
אני עצוב, ממורמר ונוטה להיות בדיכאון לעתים תכופות מדי.
אני משתוקק לקשר רציני ואהבה, אך לא מרשה לעצמי ואף נמנע מכך.
זה כבר הגיע למצב שאני כ"כ מתוסכל מהגודל, שאפילו בזמן אוננות הזקפה שלי אינה מלאה.
על פי הבנתי, האופציה היחידה שנותרה עבורי, היא ניתוח להארכת הפין (למרות הסיכונים שכרוכים בכך) ואף עיבוי הפין באמצעות הזרקה.
אני יודע שאף מנתח לא ימהר לשלוח אותי לשולחן הניתוחים, בשל הסיכונים הכרוכים בכך ובשל העובדה שגודלו של איבר מיני לא נכנס תחת ההגדרה
MICROPENIS
עדיין, אני נחוש בדעתי.
אני לא מושפע מסרטי פורנו ולא שואף לאיבר בגודל שהוא מעל 16-17 ס"מ.
אני כן שואף לעבות את האיבר ולהאריכו לגודל שינוע בין 15-17 ס"מ.
ברור לי שניתן לענג נשים באמצעות מין אוראלי, החדרת אצבעות והתעסקות עם הדגדגן.
למען הסר ספק, אני לא רע בכלל במיטה, למעט עניין החדירה.
אני בשום פנים ואופן לא מוכן להשלים עם המצב הנוכחי !
אודה לכם אם תתנו לי עצות פרקטיות, הכוונה ואף המלצות לאורולוגים מומחים שיש להם ניסיון בניתוחי הגדלת הפין.
הבעיה שלי אינה פסיכולוגית ועובדתית גודלו של איבר מיני מוגדר כקטן.
בבקשה תעזרו לי.
אני ממש מיואש, עצוב, מתוסכל וממורמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל בבקשה התייחסות ?
אג01/10/2012אל תדאגו, לא אחתוך ורידים במידה ותשובתכם תאכזב אותי.
ברור לי שאתם משיבים לאנשים באופן התנדבותי ומתוך רצון טוב.
בבקשה תגובה קונקרטית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
17/10/2012אני כרגע לבחור צעיר עם בעיה דומה וגודל זהה לשלך. אם הטיפול אצל הפסיכולוגית לא עוזר גש להמשך טיפול אצל מטפל/ת מיני/ת מוסמך, שידע לשים את הגודל וההפרעות הרגשיות שהוא מייצר אצלך בפוקוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)