חוסר חשק מיני טוטאלי!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני טוטאלי!!!
    דנית
    04/10/2012

שלום,
    אני בת 37 ואין לי חשק מיני בכלל. אין לי חשק אף פעם לשכב עם בעלי וגם לאונן אף פעם לא בא לי. חיי הנישואין שלי הולכים להתפרק. בעלי כמובן סובל מזה מאוד ובמיוחד מרגיש "לא רצוי".גם לי זה מאוד מפריע. הייתי רוצה להרגיש שבא לי!!!
    מה אני עושה? למי אני פונה? אני אבודה ועצובה!!
    האם יש תרופות שיעוררו את החשק המיני שלי?
    תודה מראש על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני טוטאלי!!!

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני טוטאלי!!! - תגובה

אורית פס
    06/10/2012

סיבות רבות ומגוונות יכולות להשפיע על ירידה בחשק המיני של נשים,דרוש אבחון מקצועי כדי להבין מה השפיע עלייך,
    אין תרופות המטפלות ישירות באובדן חשק מיני,יתכן שבעקיפין יש תרופה כמו למשל אם הירידת חשק קשורה לדכאון הרי שטיפול תרופתי בדיכאון יכול לשפר את החשק המיני,
    כדי לטפל בבעיה אני מציעה לך לפנות לטיפול מיני ,לבד או יחד עם בעלך ,איך שהכי נוח לך,חבל להזניח במיוחד אם כפי שאת מתארת נישואייך בסכנה,
    כדאי בינתיים לדבר עם הבעל שאת עדיין אוהבת ונמשכת ולא מבינה מדוע אבד החשק על מנת שלא יפרש זאת באופן מוטעה,וכך תשיגי הבנה מצידו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו