פין קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פין קטן
    חיים
    08/10/2012

שלום אני כבר עוד מעט בן 17 ויש לי פין קטן יחסית שהוא במצב רפוי הוא 7 וחצי בערך סמ ודי דק עובי נגיד בערך של 3 עד 3 וחצי סמ והוא נראה ממש כמו בולבול של ילד בן 10 כאילו כל הגוף שלי גדל ורק הפין לא וגם במצב זקפה הוא די קטן 13 לפעמים 13 וחצי עוד מעט יש לי גדנע וגםם אני מפחד להתחיל יחסים אם בנות בגלל שיצחקו עליי בבקשה האם ניתן לעשות משו בנושא? והאם הוא עוד יכול לגדול ואם כן בכמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פין קטן

הוספת תגובה

• פין קטן - תגובה

נטע ידיד
    08/10/2012

שלום לך,
    צר לי שאתה כל כך סובל ומוטרד מהנושא. אורך הפין שלך בזמן זקפה הוא בדיוק הגודל הממוצע של מרבית הגברים הישראלים. הממוצע הוא 13 סמ'. עובי הפין שונה מגבר לגבר
    בדיוק כמו ששאר האיברים בגוף שלך שונים משל אחרים בצורה, באורך וברוחב. חשוב שתדע שגם אצל הגבר וגם אצל האשה החלק שיש בו הרבה עצבים וגורם להנאה הוא השליש החיצוני של איבר המין. אצל האשה מדובר בשליש הקדמי, של הנרתיק בשני השלישים הפנימיים של הנרתיק לאשה אין תחושה, ניתן לערוך לה התערבות כירורגית בנרתיק בחלקו הפנימי ללא הרדמה כי כמעט ואין שם עצבים, לכן לאורך הפין אין כלל משמעות. מה שחשוב זה עד כמה אתה מגרה אותה לפני שאתם מקיימים יחסי מין, הכוונה למשך הזמן של המשחק המקדים. אשה תתגרה מהנגיעות שלך בה, החדירה מהנה במיוחד כשהיא מהווה סיום מוצלח למשחק המקדים. הפתח של הנרתיק מתנפח כשהאשה מאד מגורה ועוטף את הפין בעת החדירה כך שאם תדע לגרות אותה כמו שצריך לאורך לא תהיה כל משמעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו