טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הוסיף ואומר שאישתי ואני קיימנו בשנה הראשונה שלנו ביחד סקס מלא ללא בעיות. משום מה בשנתיים האחרונות זה לא ממש גרוע ואני כבר שוקל להתחיל לבגוד בה. בעניין הסקס : לפחות פעמיים בשבוע אנו מקיימים אקט מיני ( אורלי ) אבל זה בא ממני אליה וללא כל "תמורה" בחזרה. כמובן שהיא גומרת בהנאה גדולה ואז נשכבת ללא כוח ומזניחה אותי לגמריי. פעם בחודש אחרי שהיא גומרת היא בחשש רב ובחוסר חשק מובהק ומוחצן שואלת אותי אם אני רוצה גם. וגם אז היא מבקשת שזה יהייה ממש זריז. וכך אני מוצא את עצמי יורד לאישתי ומענג אותה בכל דרך שרק תרצה ואילו אני מקבל השתפשפות וחדירה של שתיי דקות עם גופה שלא זזה. מה קרה לה שפתאום השתנתה אני לא יודע !!! הרי אני מחרמן אותה וגורם לה לדבר מלוכלך ועושה את הכל בכדי לספק אותה אז למה זה הגיע למצב שכזה? ברוך השם אני גבר מאוד מושך ואף דיגמנתי לא מזמן וגם היא אישה סקסית ביותר ולא חסר לי מחזרות . ברווקות שלי הייתי עושה דברים שאלוהים יסלח לי ואני ידעתי שכאשר אני סוגר על אישה אחת אז יש לתת לה כבוד ושהחגיגה נגמרה , אבל זה ממש לא מקובל עלי. מה אני צריך לעשות בכדי להחזיר את הדבר הקטן הזה שכל כך חשוב לי להמשך הנישואין???!!! אגב לייעוץ מיני היא הסכימה ללכת. אני חושש שאני הצטרך לאיים על גירושים במקרה שדברים לא ישתנו ואני ממש לא רוצה לכפות אותה עליי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד