טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קיימתי יחסים לא מוגנים לפני כחודש ימים אם בחורה מעט מחשידה מזה 8 ימים יש לי פטריה לבנה יחסית גדולה במרכז הפה הייתי אתמול אצל רופאת אור שזיהתה את זה כפטרייה היא נתהב לי מרשם לקנות דקטרין השאלה שלי היא האם אחרי חודש כבר יכול להופיע פטריה לבנה יחסית גדולה ולא כואב ומאיזה מחלות להבדק בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בחמש השנים האחרונות סובל מאותה בעיה בדיוק. עשיתי ניתוח להסרת שומן , בטן תחתונה, ע"פ המלצת אורולוג. לאחר 40 יום חל שיפור מזערי(מסויים) אבל בהחלט לא פיתרון. בימים אלה אני משתמש במכשיר XXX" שרכשתי באינטרנט. קיימים מס' אתרים את שלי רכשתי ב XXX, פשוט משום שהמכשיר נשלח ישירות מספרד וללא צורך בשיחות טלפוניות ו/או קשר עם אנשי הארץ. נדמה לי שזה גם זול יותר, משם. לאחר 10 ימי שימוש לא יכול להגיד שיש שיפור של ממש אבל נדמה לי שבהחלט המצב טוב יותר מאשר קודם.
מבין מאד את תחושותיך וזה בהחלט מתסכל אך יש פתרון.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד