בגידה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה...
    רותי
    29/02/2008

עזבתי את המאהב שלי, היינו בקשר שלוש שנים ומזה כחצי שנה אנחנו שוכבים.
    אני מודעת לכך שאני אוהבת את בעלי והקשר עם המאהב נוצר בעקבות חסך מיני עצום עם הבעל שנתן לי תחושה שאני לא מספיק מושכת.
    בעלי מאוד אוהב אותי אך אני מרגישה שהוא אוהב אותי כאחות ולא כמאהבת. אנחנו נשואים שנים רבות+ילדים. הצעתי לו מספר פעמים ללכת ליעוץ זוגי, אך הוא מסרב בטענה שאין שום בעיה. אני רואה בעיות רבות בסקס בעיקר וכל מה שניסיתי לשפר פשוט לא הולך.
    הסקס עם המאהב מדהים, הכי טוב שהיה לי אי פעם (שכבתי רק עם בעלי).
    לפני שבועיים החלטתי לסיים את הקשר. ראשית כל הרגשתי שאני מתחילה לקנא לו ולאישתו, ולא מתאים לי קשר ריגשי-זה "כבד" לי מאוד. הקשר נוצר לאחר חברות (אנו גרים באותו איזור) הוא טען שהוא מאוהב בי, ובאמת האמנתי לו. בנוסף הוא טען שהיו לו קשרים עם נשים אך אני היחידה שאיתה הוא שכב. הוא גם טען שהוא אוהב את אישתו למרות שאני רואה אותם יחדיו הם לא ממש מתקשרים אחד עם השני.
    נמאס לי להתעסק עם זה. בא לי להשקיע בבית. ביקשתי ממנו שנפסיק את הקשר לגמרי, הוא ביקש שנישאר רק חברים אך סירבתי.הבעיה היא שאני רואה אותו המון ואני מתגעגעת לריח שלו, לשיחות ובעיקר לסקס. אני מפחדת להתפתות לחזור. הוא כל הזמן אומר לי שכולם בוגדים ושבעתיד בטוח אני אנהל רומן עם מישהו אחר כי קשה לחיות בזוגיות אחת כ"כ הרבה שנים.
    מה עושים הכל כ"כ מסובך לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה...

הוספת תגובה

• רותי מה השאלה?

01/03/2008

את אכן מתארת מצב רגיש ומורכב, אך לא ברור מה את שואלת. האם את מבקשת "רשות" להמשיך לבגוד? האם את זקוקה לחיזוקים להשאר בזוגיות נטולת סקס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא..

רותי
    02/03/2008

האם מאהב זהו דבר כל כך נורא, בעיקר אם נהנים מבחינה פיסית כל כך ושהמון בוגדים כי חיי מין טובים ומספקים לא יכולים להימשך שנים כה ארוכות, או שעליי לבלוע את הצפדע למען בעלי וילדיי ולעשות הכל כדי לשפר את חיי הסקס. בלי קשר לסקס אנחנו מסתדרים ומאוד אוהבים אחד את השני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרותי

חילי
    02/03/2008

כל הכבוד לך איפה מצאת את הזמן והמקום לבגוד בבעלך ?איפה היו לך התעצומות לשקר לו הרי את אוהבת אותו.
    האם בעלך תמים עד כדי כך ולא מרגיש שאת שוכבת עם גבר אחר. רק זו סיבה אחת לעזוב אותו.
    המלצתי לאחר קריאת תגובתך היא להמשיך להזדיין עם המאהב ו לספק את צרכיך הבסיסיים חיים פעם אחת, שיעוף לך מהעיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קל לך לשפוט אדם שאת לא במקומו

רות
    03/03/2008

אולי יחסי המין שלך עם בעלך טובים. יחסי המין שלי גרועים מאוד. לא עשיתי זאת כי אני אדם רע או שקרן או מנוול. עשיתי זאת ממצוקה אמיתית. בעל שנותן תחושה שאת לא מושכת היא תחושה קשה מאוד. וכן אני מאוד אוהבת את בעלי, שנים אני אוהבת אותו ואוהב אותו כל חיי.
    אני לא מתכוונת לבעוט בו, בוודאי לא שיש ילדים ברקע ואהבה.
    אני סיימתי עם המאהב בתקווה שהמצב ישתפר. ולכן, בפעם הבאה שאת תוקפנית כ"כ תנסי להבין מהיכן הדברים הללו מגיעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו