לספר לגיס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לספר לגיס?
    איריס
    15/05/2007

היי
    אני בת 24 נשואה חצי שנה לבן 37 שנינו התחתנו מרצון גרים עם הוריו (מטבח משותף איתם) אביו חולה אלצהיימר אשתו בת ה70 מטפלת בו ,בעלי החל עבודה חדשה בתור עצמאי לפני כ4 חודשים אך לא ממש הולך לו ,יש לו אח שבא לבבקר כל שבועיים עם אשתו ,אנחנו מתרבות שמרנית,עם אותו אח יש לו כימיה נהדרת הבעיה שאני ובעלי שוכבים רק פעם בשבועיים או 3 שובועות ולי מתחשק לפחות 3 פעמים בשבוע,דיברתי עם בעלי על הנושא שאני יודעת שדואג לאבא מהעבודה אך קשה לי חוסר סקס למשך זמן כה רב הצעתי שנלך לטיפול זוגי אך אומר שכרגע במצב שאנו נמצאים בבית (הוא מתכוון למצב אבא) לא יעזור טיפול ,אז כשדיבורם עם בעלי לא עזרו עירבתי את אחיו וסיפרתי לו על הבעיה (היתי נבוכה כי זה לא כ"כ מקובל בחברה שלנו) ואמרתי לו שידבר עם אחיו בעניין,הוא אמר ששמח דווקא שפתחתי את העניין בפניו ושידבר איתו מבלי שיגרום לו לחשוד שזה בא ממני (כי נראה לי שבעלי לא יקבל את זה טוב שדיברתי עם אחיו על הנושא),בקיצור האח היה חמוד ואמר שיעזור ושזה יקח קצת זמן שאני צריכה קצת סבלנות.הקטע הוא אומר שאני אעדכן אותו לגבי ההתפתחות בעניין ולפי כך ימשיך לשוחח עם אחיו אם יש צורך,אני קצת נבוכה מהעניין אבל נראה שאין ברירה.האם זה דבר טוב מה שעשיתי או היה טעות?
    דרך אגב אני ממש לא מצפה לסקס 3פעמים בשבוע מבעלי כרגע במצב זה אך הבעיה שהוא רוצה שאחכה עד שהמצב יירגע כלומר ללא סקס כלל,מה שאמרתי לאחיו שאני מרגישה שהחיי מין שלנו הדרדרו ומרגישה שלא נמשך אליי אחרי זמן קצר כ"כ ושזה מתסכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לספר לגיס?

הוספת תגובה

• גיס

ד''ר חגית כהנא
    15/05/2007

את נשואה לגבר שמבוגר ממך ב 13 שנה.
    חיה אצל הוריו כשהאב חולה באלצהיימר.
    בעלך עצמאי שלא הולך לו.
    אינני יודעת במה את עסוקה במשך היום. ברור לי שבעלך עסוק בהרבה דאגות וכשלונות.
    אדם שנמצא בלחץ אינו מתעניין במין.
    אני חושבת שבמקום לדבר עם הגיס היית צריכה לשוחח עם בעלך לנסות להבין את מצוקותיו ולעודד אותו בקשיים שיש לו ולא להעמיס עליו עוד קושי ותלונות.
    נסי להיות חברה תומכת.
    אם אתם באמת אוהבים המין יהיה טוב יותר כשייטב לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחגית...

איריס
    15/05/2007

אני לא מעמיסה עליו עוד יותר קשיים אולי אני נשמעת לך ילדה קטנה וטיפשה שלא מבינה כלום מהחים שלה אך גם אותי מאוד מטרידה העובדה שהוא לא מרוויח טוב במיוחד שאני סטודנטית לתואר ראשון והוריי והוריו עניים חושבת למצוא עבודה בחופש מקווה שאוכל....גם עברתי לגור בכפר שלו ואני טיפוס ביישן וקצת מתקשה להתאקלם וגםן על זה אני חושבת הרבה....ואני חושבת מה יהיה על הלימודים שלי כי יש שביתה כבר יותר מחודש ויש כמה קורסים לא קלים....ככה שגם אני חושבת על הרבה דברים ולא רק הוא......
    אני עברת המון קשיים מגיעל ילדות כשאימי חלתה במחלת נפש שהיתי בת 15 ואני נאלצת לטפל בה כי אני הבת בכורה ואבי לא תפקד ........
    אני ממש לא טיפשה ומבינה שקשה לו ואומרת לו את זה ותמיד מנסה כמה שיותר לעזור לחמי וחמותי....כשאני בבית....פשוט יש גבול כמה אפשר להזניח את האשה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו