פנטזיה על סקס אלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנטזיה על סקס אלים
    קיטקט
    03/02/2007

שלום
    אני ובן זוג שלי דיי פתוחים אחד עם השני .. ואנו משתדלים לא לשעמם אחד את השני במיטה.. אך לאחרונה היתעוררה אצלי פנטזיה... אני רוצה סקס אלים ושבן זוג שלי יקלל אותי תוך כדי...
    פעם ניסינו משהו דומה אבל זה היה משולב בעיקר עם קללות ואולי שתי צ'פחות על התחת.
    ואני רוצה יותר פרוע ויותר משוגע. אני בטוחה שאם אני אציע את זה הוא יסכים בשביל לרצות אותי אבל איך אני יכולה לדעת אם באמת בא לו על זה ??? תעזרו לי בבקשה.
    אני מקווה שזה לא מוזר מדי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיה על סקס אלים

הוספת תגובה

• זה לא מוזר בכלל, אבל... מה שמוזר...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    03/02/2007

הוא, מאיזו סיבה את לא מרשה לעצמך פשוט לשאול אותו. אם קשה לך ו/או מכניס אותך ללחץ לשאול אותו באופן ישיר, תשאלי אותו מה דעתו על הנושא באופן כללי ואם לא יביע התנגדות גועל וכו'....אז תציעי לו...
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועזות

סימפטי
    05/02/2007

תתחילי לדבר עם בן זוגך תוך כדי הזיון ותשאלי אותו שאלות מגרות ומחרמנות כמו : מה אתה עושה לי עכשיו ? אני אוהבת שאתה מזיין אותי ! אני חשבתי על הזיון הזה מהבוקר !לאט לאט תעברי לשיחה יותר מלוכלכת בזמן הזיון .
    תודיעי לי איך היה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו