טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני ובן זוג שלי דיי פתוחים אחד עם השני .. ואנו משתדלים לא לשעמם אחד את השני במיטה.. אך לאחרונה היתעוררה אצלי פנטזיה... אני רוצה סקס אלים ושבן זוג שלי יקלל אותי תוך כדי... פעם ניסינו משהו דומה אבל זה היה משולב בעיקר עם קללות ואולי שתי צ'פחות על התחת. ואני רוצה יותר פרוע ויותר משוגע. אני בטוחה שאם אני אציע את זה הוא יסכים בשביל לרצות אותי אבל איך אני יכולה לדעת אם באמת בא לו על זה ??? תעזרו לי בבקשה. אני מקווה שזה לא מוזר מדי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הוא, מאיזו סיבה את לא מרשה לעצמך פשוט לשאול אותו. אם קשה לך ו/או מכניס אותך ללחץ לשאול אותו באופן ישיר, תשאלי אותו מה דעתו על הנושא באופן כללי ואם לא יביע התנגדות גועל וכו'....אז תציעי לו... עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תתחילי לדבר עם בן זוגך תוך כדי הזיון ותשאלי אותו שאלות מגרות ומחרמנות כמו : מה אתה עושה לי עכשיו ? אני אוהבת שאתה מזיין אותי ! אני חשבתי על הזיון הזה מהבוקר !לאט לאט תעברי לשיחה יותר מלוכלכת בזמן הזיון . תודיעי לי איך היה .
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד