מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צפייה בפורנואלי18/10/2012
שלום אקדים ואומר שאני ואישתי שוכבים באופן קבוע לפחות 2 פעמיים בשבוע והזוגיות שלנו טובה (נשואים 7 שנים+2) אשתי נורמטיבית לגמרי. לאחרונה שמתי לב שאישתי מוחקת את ההיסטוריה במחשב, החלו לעלות חשדותי (בגידה, רכישות שונות...) לאחר בדיקות התקנתי מערכת צילום מסך. להפתעתי גיליתי שהיא צופה באופו קבוע בפורנו ואף בפורנו "קשה" סרטי gangbang אלימים במיוחד. אני מזועזע מרגיש שאני לא מכיר את הבת זוג שלי לא מצליח להבין כיצד ניתן לצפות בפורנו שמשפיל נשים ואלים כלפיהן ועוד אישה.... אני לא יכול לספר לה שאני יודע שהרי אני התכנתי מערכת צילום מסך. לא מבין איך אני יכול לנהל מערכת יחסים תקינה שוב שאני יודע שאשתי נמשכת לאלימות כזו. אשמח לקבלת תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפייה בפורנו - תגובה
נטע ידיד20/10/2012אשתך מקיימת אתך יחסים וטוב לכם ביחד אז בעצם מה הבעיה? לעיתים אנחנו מפנטזים כל מיני דברים ביזאריים וזה מעורר אותנו מינית. אתה חדרת לתחום הפרטי שלה וכעת מזועזע, האם לך לא היו בחיים פנטזיות מיניות שאתה לא התכוונת לבצע אותן אבל עצם המחשבה עליהן מגרה אותך? אם הצפייה בסרטים הללו תורמת לסקס ביניכם לא צריכה להיות לצפייה שלה חשיבות עבורך, מה שחשוב זו התוצאה. אנשים מתגרים מפנטזיות מיניות, מצפיה בסרטים סאדו מזוכיסטים וכו' זה שמשהו מעורר עדיין לא אומר שמוכנים לעשות אותו. לרוב יש פער בין הפנטזיה למה שעושים בפועל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)