צפייה בפורנו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צפייה בפורנו
    אלי
    18/10/2012

שלום אקדים ואומר שאני ואישתי שוכבים באופן קבוע לפחות 2 פעמיים בשבוע והזוגיות שלנו טובה (נשואים 7 שנים+2) אשתי נורמטיבית לגמרי. לאחרונה שמתי לב שאישתי מוחקת את ההיסטוריה במחשב, החלו לעלות חשדותי (בגידה, רכישות שונות...) לאחר בדיקות התקנתי מערכת צילום מסך. להפתעתי גיליתי שהיא צופה באופו קבוע בפורנו ואף בפורנו "קשה" סרטי gangbang אלימים במיוחד. אני מזועזע מרגיש שאני לא מכיר את הבת זוג שלי לא מצליח להבין כיצד ניתן לצפות בפורנו שמשפיל נשים ואלים כלפיהן ועוד אישה.... אני לא יכול לספר לה שאני יודע שהרי אני התכנתי מערכת צילום מסך. לא מבין איך אני יכול לנהל מערכת יחסים תקינה שוב שאני יודע שאשתי נמשכת לאלימות כזו. אשמח לקבלת תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צפייה בפורנו

הוספת תגובה

• צפייה בפורנו - תגובה

נטע ידיד
    20/10/2012

אשתך מקיימת אתך יחסים וטוב לכם ביחד אז בעצם מה הבעיה? לעיתים אנחנו מפנטזים כל מיני דברים ביזאריים וזה מעורר אותנו מינית. אתה חדרת לתחום הפרטי שלה וכעת מזועזע, האם לך לא היו בחיים פנטזיות מיניות שאתה לא התכוונת לבצע אותן אבל עצם המחשבה עליהן מגרה אותך? אם הצפייה בסרטים הללו תורמת לסקס ביניכם לא צריכה להיות לצפייה שלה חשיבות עבורך, מה שחשוב זו התוצאה. אנשים מתגרים מפנטזיות מיניות, מצפיה בסרטים סאדו מזוכיסטים וכו' זה שמשהו מעורר עדיין לא אומר שמוכנים לעשות אותו. לרוב יש פער בין הפנטזיה למה שעושים בפועל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו