מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בויברטורעידן20/10/2012
אני ואישתי נשואים כ-10 שנים (3 ילדים) יחסי המין טובים אנו שוכבים כל שבוע לפעמיים מספר פעמים בשבוע. אישתי לא מצליחה לגמור מחדירה ולכן אני מקפיד להעניק לה מין אורלי בתדירות גבוהה יחסית. יש לנו רוקט פוקט. אישתי הפתיעה אותי ורצתה לרכוש ויברטור. נפגעתי וכמה סיבות- 1. אני מרגיש שזה כמו לצרף גבר נוסף לחדר המיטות. 2. אישתי לא גומרת מחדירה ואני לא מבין למה היא צריכה ויברטור שהרי הרוקט פוקט נותן מענה לגירוי הדגדגן. (אין לי בעיה להחזיק בזיקפה זמן ממושך יחסית). האם יש לי זכות למנוע ממנה רכישה כזו? האם נכון בזוגיות מינית ששני הצדדים ירגישו עם ביטחון וכבוד ולכן עלי לבקש ממנה לוותר? לדעתי במידה ונרכוש אותו אני ירגיש לא טוב יעבור משבר בזוגיות שלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בויברטור - תגובה
נטע ידיד22/10/2012אתה צריך לבדוק עם עצמך מדוע אתה נפגע מרכישת ויברטור. הויברטור הוא כלי שיכול לגרות את שניכם, זה כמו לקיים יחסים במקלחת, על השולחן או במקומות ביזארים למניהם. עוד דרך לגוון את המין. האם אשתך אמרה לך שאינך טוב במיטה או שזו ההנחה הסמויה שלך? תתייחס לזה כאל עוד התנסות וגיוון ביחסי המין שלכם, זה יכול להכניס קצת תבלין ליחסים שלכם. ממליצה שתברר אתה לשם מה היא רוצה את הויברטור.
ההבדל בין ויבטור לרוקט פוקט הוא בגודל ובעוצמה אבל בעיקרון זה אותו דבר אז היכן הקושי?
דבר נוסף, מרבית הנשים אינן מגיעות לאורגזמה דרך הנרתיק אלא על ידי גירוי הדגדגן בלבד. האם לא תרצה שאשתך תגיע לאורגזמות חזקות? אם האורגזמה בעזרת הויברטור תהיה חזקה יותר האם תפגע מזה או שתשמח שאשתך מגיעה לאורגזמות חזקות כמוך?
הרי היא לא תשתמש בזה לבד אלא תשלבו את הויברטור כחלק מהמשחק המיני שלכם ואז תוכלו לבדוק אם זה מתאים לכם או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)