מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה בסקסגולן28/10/2012
שלום
אני בן 18 והשאלה שלי היא כזו, תמיד שהאקסית שלי הייתה מחבקת אותי או נצמדת אליי קרוב (נגיד היא הייתה לובשת טייץ והיינו בערך אותו גובה אז הייתי מרגיש תחושה ממש נעימה וממש היה עומד לי ואפילו הגעתי למצבים שבאמת יכולתי לגמור במכנסיים איך זה כ"כ נעים אם אין חדירה? הבחורה גם מרגישה אצ הנעימות הזו?אתם מבינים על מה אני מדבר?
לפני שנה הלכתי עם חברים לנערת ליוו בפעם הראשונה, וכנראה בגלל שהקונדום היה עבה אז לא הרגשתי כלום!!
לפני כמה ימים יצא לי להיות עם מישהי קצת מלאה ושמתי קונדום דק של דורקס והרגשתי קצת חמימות ויותר תחושה ממה שהיה עם הנערת ליווי, אבל עדיין זה לא משתווה לתחושה שבחורה נצמדת אליי עם בגדים, איך זה יכול להיות שעם בגדים שמישהי נצמדת אליי והאיברים שלנו צמודים עם בגדים אני כמעט גומר והתחושה היא אלוהית! וכשקיימתי יחסי מין לא הרגשתי כלום גם עם קונדום דק?
זה בגלל שהיא הייתה קצת מלאה? ו
כמה שונה התחושה אם לא משתמשים בקונדום?
הייתי בטוח שהתחושה בסקס הרבה יותר נעימה ואת האמת התאכזבתי.
שאלה שתמיד סקרנה אותי,
בסרטי פורנו יש בחורות שכשהן גומרות אז הן משפריצות זה באמת קיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תפרטו כמה שיותר
גולן28/10/2012אשמח אם תפרטו כמה שיותר זה חשוב לי, תודה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושה בסקס - תגובה
אורית פס07/11/2012יתכן שהמגע עם בגדים היה יותר נעים משום רגשות שהיו בתוך קשר זוגי שאין אותו עם נערת לווי ,בהחלט סיטואציה ארוטית נעימה גם לבחורה גם אם אין חדירה,לפעמים עבור הבחורה זה אפילו נעים יותר הגרויים החיצוניים ולאו דווקא החדירה.
בכל סיטוציה ועם כל פרטנרית יתעוררו בך תחושות שונות משום שהחויה המינית מורכבת ממשתנים מגוונים שמשפיעים ועל כן בהחלט יתכן מה שתארת.
איך מרגישים ללא קונדום תצטרך לחוות בעצמך כאשר תהיה בקשר מיני מוגן מפני מחלות והריון לא רצוי,לא רק נוכחות או היעדר קונדום משפיעים על ההנאה כפי שפירטתי קודם,והאם בחורות "משפריצות" כמו בפורנו,קיים מושג של שפיכה נשית ויש עדויות שלחלק מהנשים יש שפיכה רבה יותר [זה אפילו מביך אותן ] אך בעיקרון סרטי פורנו הם לא הדרך המומלצת והכי אמינה ללמוד על מין ומיניות,עדיף מדריך מין,סרטי הדרכה ,שיחות עם מבוגר אתו נוח לך וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)