24

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 24
    עלומת שם
    31/10/2012

אם אני בת 24 ומשקלי נמוך מאוד לגילי אך מבחינה בריאותית אני בסדר האם בגלל שגודל האיבר מין שלי שהוא קטן ממש כי אני ממש רזה ונמוכה ( ממש כו ילדה בת 12 ) בגלל היותו קטן לא יצליח לגרום לי להגיע לאורגזמה ?. כמו כן האם בגלל זה החדירה של איבר המין של הגבר ( במידה והוא גדול ) יהיה כאב ולא מהנה? ושאלה אחרונה איך איבר המין של הגבר אמור לגרום לי להנות הרי הגירוי מבחוץ וההחרה היא מבפנם היתכן שעצם החדירה היא ההנאה ?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    24

הוספת תגובה

• 24 - תגובה

נטע ידיד
    04/11/2012

אין קשר בין גודל איבר המין ליכולת להגיע לאורגזמה, כולן יכולות באופן תיאורטי להגיע לאורגזמה. באשר לכאב בזמן חדירה , מהאזור הזה אמור לצאת תינוק, הראש של התינוק גדול פי כמה מגודל איבר המין שלך כך שאין לך מה לחשוש, איבר המין גמיש ואמור להתרחב מעט לאחר קיום יחסי מין. באשר להנאה - יש נשים שמגיעות לאורגזמה מחדירה, כמו כן נשים רבות נהנות מעצם החדירה גם אם הן מגיעות לאורגזמה בעזרת הדגדגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו