טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אם אני בת 24 ומשקלי נמוך מאוד לגילי אך מבחינה בריאותית אני בסדר האם בגלל שגודל האיבר מין שלי שהוא קטן ממש כי אני ממש רזה ונמוכה ( ממש כו ילדה בת 12 ) בגלל היותו קטן לא יצליח לגרום לי להגיע לאורגזמה ?. כמו כן האם בגלל זה החדירה של איבר המין של הגבר ( במידה והוא גדול ) יהיה כאב ולא מהנה? ושאלה אחרונה איך איבר המין של הגבר אמור לגרום לי להנות הרי הגירוי מבחוץ וההחרה היא מבפנם היתכן שעצם החדירה היא ההנאה ?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין קשר בין גודל איבר המין ליכולת להגיע לאורגזמה, כולן יכולות באופן תיאורטי להגיע לאורגזמה. באשר לכאב בזמן חדירה , מהאזור הזה אמור לצאת תינוק, הראש של התינוק גדול פי כמה מגודל איבר המין שלך כך שאין לך מה לחשוש, איבר המין גמיש ואמור להתרחב מעט לאחר קיום יחסי מין. באשר להנאה - יש נשים שמגיעות לאורגזמה מחדירה, כמו כן נשים רבות נהנות מעצם החדירה גם אם הן מגיעות לאורגזמה בעזרת הדגדגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד