בעיה בזקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בזקפה
    יצחקי
    04/11/2012

בן 20 כמעט שנה יש לי בעיה בזקפה שהתחילה מכמה לילות שלא נירדמתי ואז גילתי שאין לי זקפה ומאז עד היום לא ראיתי אפ' פעם אחת זקפה מלאה לא באוננות ולא בבוקר (אם כי 75% בערך יש) הייתי אצל רופה ששלח אותי לבדיקות דם שיצאו תקינות והוא בדק אותי בפין וטען שהבעיה פסיכולוגית חשוב לציין שתקופה ארוכה מהשנה הזאת עקב הבעיה נכנסתי לדיכאון וחרדה אך היום אני ממש רגוע אך המחשבה על זה במשך היום תופשת לי תראש (חשוב כל התקופה אני לא בקשר עם בנות מטעמי דת) יש לי כמה שאלות: 1 לאור הסיפור מה ניראה לך שהבעיה פסיכולוגית או גופנית? 2 אם בעיה פסיכולוגית אז למה אין לי מידי פעם זקפת בוקר תקינה? האם ויאגרה עוזרת במצבים כמו שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזקפה

הוספת תגובה

• בעיה בזקפה - תגובה

אורית פס
    12/11/2012

אינך ברור כל כך משום שציינת שיש זיקפות בןקר ב-75% ...
    להתרשמותי אתה בלחץ ובחשיבה טורדנית סביב הנושא ואלו משחקים תפקיד בתפקוד המיני,אתה יכול לנסות ויאגרה [במירשם בלבד] אם זה ירגיע אותך ..מנגד מה הטעם בויאגרה אם אין פרטנרית לסקס. בעיקרון ויאגרה יכולה לעזור גם בקשיי זיקפה שמקורם גופני וגם בכאלו שמקורם פסיכולוגי [במקרים רבים לבעיות זיקפה יהיו מרכיבים משני הסוגים]
    תפסיק לעקוב אחר הזיקפה ואז סכוי טוב שהיא תחזור.-בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חי
    24/01/2013

בעניין ה75% זה עוצמת הזקפה שיש לי לפעמם האם עדיין ניראה שהבעיה פסיכולוגית??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

אורית פס
    27/01/2013

האמת שבשביל תשובה חד משמעית יש צורך באבחון יותר רציני.
    בטוח הוא שיש היבט פסיכולוגי שמעצים את הבעיה משום שבולט כמה אתה עסוק ביש או אין זיקפה וכמה היא נוקשה במקום להנות בלי לעקוב ולארוב לזיקפות.
    נסה לא לדאוג,רוב הסיכויים שכשתפחת רמת החרדה התפקוד ישתפר,לעיתים יש מקום לשקול עם הרופא נוגדי חרדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו