זקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקפה
    חי
    04/11/2012

בן 20 כמעט שנה יש לי בעיה בזקפה שהתחילה מכמה לילות שלא נירדמתי ואז גילתי שאין לי זקפה ומאז עד היום לא ראיתי אפ' פעם אחת זקפה מלאה לא באוננות ולא בבוקר (אם כי 75% בערך יש) הייתי אצל רופה ששלח אותי לבדיקות דם שיצאו תקינות והוא בדק אותי בפין וטען שהבעיה פסיכולוגית חשוב לציין שתקופה ארוכה מהשנה הזאת עקב הבעיה נכנסתי לדיכאון וחרדה אך היום אני ממש רגוע אך המחשבה על זה במשך היום תופשת לי תראש (חשוב כל התקופה אני לא בקשר עם בנות מטעמי דת) יש לי כמה שאלות:
    1 לאור הסיפור מה ניראה לך שהבעיה פסיכולוגית או גופנית?
    2 אם בעיה פסיכולוגית אז למה אין לי מידי פעם זקפת בוקר תקינה?
    האם ויאגרה עוזרת במצבים כמו שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקפה

הוספת תגובה

• זקפה - תגובה

נטע ידיד
    04/11/2012

בכדי לבדוק אם הזקפה שלך תקינה או לא ניתן לחבר אותך למכשיר למשך הלילה שיציין כמה זקפות היו לך בזמן שינה. סביר להניח שאם אינך סובל מבעיות רפואיות ואינך לוקח תרופות באופן קבוע שהבעיה היא פסיכולוגית. ויאגרה יכולה לפתור את הבעיה אך עדיף לפתור אותה בעזרת טיפול ולא למהר ולהפוך להיות תלוי בויאגרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו