טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן 20 כמעט שנה יש לי בעיה בזקפה שהתחילה מכמה לילות שלא נירדמתי ואז גילתי שאין לי זקפה ומאז עד היום לא ראיתי אפ' פעם אחת זקפה מלאה לא באוננות ולא בבוקר (אם כי 75% בערך יש) הייתי אצל רופה ששלח אותי לבדיקות דם שיצאו תקינות והוא בדק אותי בפין וטען שהבעיה פסיכולוגית חשוב לציין שתקופה ארוכה מהשנה הזאת עקב הבעיה נכנסתי לדיכאון וחרדה אך היום אני ממש רגוע אך המחשבה על זה במשך היום תופשת לי תראש (חשוב כל התקופה אני לא בקשר עם בנות מטעמי דת) יש לי כמה שאלות: 1 לאור הסיפור מה ניראה לך שהבעיה פסיכולוגית או גופנית? 2 אם בעיה פסיכולוגית אז למה אין לי מידי פעם זקפת בוקר תקינה? האם ויאגרה עוזרת במצבים כמו שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בכדי לבדוק אם הזקפה שלך תקינה או לא ניתן לחבר אותך למכשיר למשך הלילה שיציין כמה זקפות היו לך בזמן שינה. סביר להניח שאם אינך סובל מבעיות רפואיות ואינך לוקח תרופות באופן קבוע שהבעיה היא פסיכולוגית. ויאגרה יכולה לפתור את הבעיה אך עדיף לפתור אותה בעזרת טיפול ולא למהר ולהפוך להיות תלוי בויאגרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד